• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.01.2023

18:38

LEGENDARNI UMRI MUŠKI U JAKO LOŠEM STANJU! Bolest Brusa Vilisa uzima maha, porodica je uz glumca!

Pritnskrin: Youtube

Showbiz

LEGENDARNI UMRI MUŠKI U JAKO LOŠEM STANJU! Bolest Brusa Vilisa uzima maha, porodica je uz glumca!

Podeli vest

Holivudski glumac, koji je ostavio neizbrisiv trag u svetu filma, Brus Vilis, oboleo je od teške bolesti, koja sve više i više uzima maha.

Tragovi i posledice bolesti, vidljivi su na njemu, budući da izgleda izmoždeno, bledo i poprilično starije. U ovako teškim trnucima, podršku mu pruža supruga Ema Heming Vilis, kao i Vilisova prva supruga, popularna glumica Demi Mur.

Bolest koja je napala legendarnog glumca zove se afazija, a reč je o oboljenju koje direktno utiče na govorni aparat i motoričke sposobnosti poput pisanja. Sve ovo je primoralo glumca da nevoljno donese odluku da se povuče iz glumačkih voda, što je izrazito teško pralo njegovim fanovima i ljubiteljima holivudskih blokbastera.

- Sa puno obzira Brus se udaljava od karijere koja mu je toliko značila. Ovo je stvarno izazovno vreme za našu porodicu i jako smo zahvalni na vašoj kontinuiranoj ljubavi, saosećanju i podršci - poručila je porodica Vilis u zajedničkoj izjavi, koju su objavili na svim društvenim mrežama.

- Brus ne može mnogo da govori, a čini se i da ne shvata puno od toga što mu drugi govore. Tako da je Ema tu da mu pomogne da komunicira. Postoje dani kad se u njemu može pronaći tračak starog Brusa, ali to se događa retko i kratko. Osećaju da im on izmiče i to im slama srce - ispričao je izvor blizak porodici za američki "Radar Online".

 

 

Supruga Ema neretko na svojim društvenim mrežama podseća publiku o kinematografskim ostvarenjima Brus Vilisa. Krajem prošle godine objavila je njihov zajednički video na Instagramu i priznala koliku ljubav oseća prema glumcu. 

- Bilo je to te zime, pre 15 godina sam se do ušiju zaljubila u Brusa. Ljubav mog života - napisala je poruku punu tuge i bola glumica i producentkinja, a podelila je i video na kom se ona i Brus drže za ruke što je mnoge posebno ganulo. Objavila je i stariju zajedničku fotografiju iz romantične šetnje po šumi na kojoj se takođe drže za ruke.

Ema je ranije, u jednom od retkih intervjua, priznala da je briga za porodicu njoj "uzela danak" jer nije imala vremena da se posveti sebi. Jednom prilikom je takođe na Instagramu progovorila o tome kako se teško nosi s tugom.

Foto: printscreen

Brus Vilis

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17