• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net

13.12.2019

11:59

OVO JE MOJA SVAKODNEVNA BORBA! Fotografija koja je izazvala totalni haos i žestoku raspravu na internetu!

Estrada

OVO JE MOJA SVAKODNEVNA BORBA! Fotografija koja je izazvala totalni haos i žestoku raspravu na internetu!

Podeli vest

Pametni telefoni mnoge su potpuno obuzeli i ništa sem sljaštećeg ekrana nije im dovoljno interesantno

Nije retka pojava da vidite prijatelje kako sede zajedno u kafiću, malo razgovaraju, a onda počnu da gledaju u mobilni telefon, odgovaraju na poruke i proveravaju šta ima novo na "mrežama". Sa tinejdžerima je, čini se, situacija još gora.

Ništa drugačije nije ni u svetu, a slavna holivudska glumica Bet Midler podelila je na društvenoj mreži Twitter fotografiju nastalu u Metropolitan muzeju u Njujorku na kojoj se vide tri devojčice koje sede pored istorijske slike Jeana-Baptistea Greuzea.

Na fotogarfiji se vidi da njih umetnost ne zanima, one su slici okrenule leđa i gledale u mobilni telefon. Svaka u svoj, naravno.

"Predajem u jednoj školi i tako izgleda moja borba svakog dana. Oni bukvalno plaču ako im oduzmete telefone koje koriste tokom časa", jedan je od komentara.

"Deca i njihovi prokleti telefoni", još jedan je od komentara.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija