• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

11.01.2020

09:43

FANOVI NA APARATIMA, BUKVALNO! Glumac NAPUSTIO ''Uvod u anatomiju'' - Poruka kojom se oprostio do serije BOLI!

Estrada

FANOVI NA APARATIMA, BUKVALNO! Glumac NAPUSTIO ''Uvod u anatomiju'' - Poruka kojom se oprostio do serije BOLI!

Podeli vest

Niko nije slutio da će se ovo dogoditi

Justin Chambers, koga smo pre 16 godina zavoleli kao šarmantnog Alexa Kareva stasao je u seriji Uvod u anatomiju, a sada je – napušta. Još uvek nije poznato kako će izgledati njegova poslednja epizoda, ali znajući kreatore serije, ne bi čudilo da on bude još jedan od likova koji će umreti.

GLAVNI IGRAČ OTIŠAO! Ne može više da IZDRŽI - zadrugari ZATEČENI! Njegov povratak u Zadrugu je neizvesan! (VIDEO)

Foto: Printscreen You Tube

U izjavi za američke medije, Chambers je ocenio da ne postoji pravo vreme da se oprostite od uloge kakvu je on igrao.

IT STRUČNJAK SE OBRUKAO! Nataša je dobila starateljstvo nad ćerkom, a Luka se izborio za ALIMENTACIJU od nekoliko hiljada dinara!

- Nema pravog vremena da se oprostite od serije i lika koji je definisao toliko toga u prethodnih 15 godina - rekao je glumac u saopštenju.

Foto: Printscreen You Tube

- Ipak, već neko vreme se nadam različitosti kada je u pitanju moja glumačka karijera. Mislim da je sada vreme za to, u trenutku kada punim 50 godina - rekao je on.

VELIKI PEH PRODUKCIJE ZADRUGE 3! Otkrivena STROGO ČUVANA TAJNA - Evo ko je DRVO MUDROSTI! Dve sekunde OBELODANILE sve!

Glumac je jedan od preostala 4 člana originalne glumačke postave iz 2005. godine. U seriji i dalje glumce Ellen Pompeo kao Meredith Grey,  Chandra Wilson kao Miranda Bailey i James Pickens kao Richard Webber.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija