• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

11.01.2020

08:50

IT STRUČNJAK SE OBRUKAO! Nataša je dobila starateljstvo nad ćerkom, a Luka se izborio za ALIMENTACIJU od nekoliko hiljada dinara!

Estrada

IT STRUČNJAK SE OBRUKAO! Nataša je dobila starateljstvo nad ćerkom, a Luka se izborio za ALIMENTACIJU od nekoliko hiljada dinara!

Podeli vest

Može da je viđa u strogo kontrolisanim uslovima.

Nataša Bekvalac prošle godine razvela se od trećeg supruga Luke Lazukića, sa kojim ima ćerku. Kako sada javljaju domaći mediji, popularna pevačica, uspela je da se izbori za starateljstvo nad malenom Katjom.

NATAŠA ŠOKIRALA ODGOVOROM! Pitali smo je šta bi poželela BIVŠEM u 2020. godini - Progutala knedlu i u kameru rekla... (HIT VIDEO)

Foto: Informer/HIT

Inače, Luka Lazukić je njihovu ćerku viđao pod određenim uslovima, nakon što ga je pevačica prijatvila za porodično nasilje. Posle toga usledila je bitka za starateljstvo nad ćerkom.

SLOMILE JE EMOCIJE! Nataša Bekvalac RONILA SUZE zbog iznenađenja voditelja - Evo šta ju je GANULO!

- Sud je krajem godine doneo odluku da je samo Nataša staratelj, a da Luka ima pravo da viđa Katju svakog drugog vikenda. On se nije ni borio da dobije jednako starateljstvo, ali se zato izborio za najminimalniju alimentaciju koja se dodeljuje socijalnim slučajevima - priča izvor i dodaje:

Foto: Informer/HIT

- Luka je prijavio minimalac i sud je odredio da on mora da joj isplaćuje mesečno 12.000 dinara - govori izvor.

DRASTIČNA PROMENA! Slavicu Ćukteraš NEĆETE prepoznati - u jeku priče o RAZVODU se TRANSFORMISALA!

Inače, Bekvalčevoj je bilo veoma važno da dobije starateljstvo nad ćerkom, a sav novac koji će Luka uplaćivati stavljaće na štednu knjižicu. Luka će nastaviti da dete viđa u strogo kontrolisanim uslovima dok se ne okonča proces za porodično nasilje koji je u toku, a tek nakon toga on će moći da viđa ćerku u redovnim uslovima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija