• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

24.02.2020

08:30

INCIDENT NA SNIMANJU SERIJE "SLATKE MUKE" Andrija Milošević se umalo udavio u bazenu!

Estrada

INCIDENT NA SNIMANJU SERIJE "SLATKE MUKE" Andrija Milošević se umalo udavio u bazenu!

Podeli vest

Andrija Milošević kaže da je mogao da se utopi spasavajući mačku koja je upala u vodu na snimanju "Slatkih muka"

Andrija Milošević kaže da se umalo udavio u bazenu na snimanju serije "Slatke muke". Glumac u intervjuu za Informer priča kako mu je bilo da radi sa devojkom Aleksandrom Tomić, otkriva da li je u krizi srednjih godina, kao i da li muškarci zaista non-stop imaju seksualne fantazije.

KAO DA SU VEĆ U BRAKU! Ljubav ovog GLUMAČKOG PARA cveta, a kako se priča RADE I NA BEBI!

Andrija nam je prepričao i neprijatnost koju je doživeo u bazenu vile u kojoj su snimali seriju.

33 epizode

ima serija "Slatke muke"

- Slučajno sam zgazio mački na rep. Ona se prepala, a ja sam naglo odskočio od nje. Oboje smo proklizali i upali u bazen. Spasao sam je da se ne udavi, pa sam i mogao da se utopim. Bilo je malo čupavo, ali se na kraju sve dobro završilo.

Seriju "Slatke muke" mnogi porede sa serijom "Andrija i Anđelka". Vidiš li ti neku sličnost?

- To su potpuno dve različite forme. Teme koje se obrađuju u obe serije su univerzalne i ljudske. Može se reći u nekim momentima slične, ali su tretirane na dva različita načina. Drago mi je što se obe serije sviđaju ljudima.

GLUMICA GAJILA MUSTAĆE! Da li ste znali da su Anđelku Prpić u srednjoj zvali "BRKA"?

Da li si i ti u krizi srednjih godina kao glavni junak "Slatkih muka"?

- Svi smo u krizi raznih godina. Lik iz serije ima dosta sličnosti sa mnom.

Foto: Instagram

Kako ti je bilo da radiš sa devojkom Aleksandrom Tomić, koja u seriji igra tvoju ženu Anu?

- Bilo je lako i na snimanju nismo imali 'situacije malih porodičnih ekscesa'. Ja sam inače vrlo težak na snimanjima, jer mi je pojačan metabolizam, pa je teško ispratiti sva moja unakrsna raspoloženja. Moja Aleksandra je stabilna i realna, pa se sve lepo uklopilo.

Da li njoj i privatno prebacuješ da troši mnogo para, kao što to činiš u seriji?

- Nemamo tih problema. Živimo po svojim pravilima i retko nam se dešavaju šablonska nerazumevanja, svađe i slično. Mi smo više kao neko pleme, sa svojim zakonima i sopstvenom vizijom sveta.

A kako si se slagao sa Mirjanom Karanović, koja ti u seriji igra majku?

- Bila je čast igrati sa njom. Ona je neustrašivi profesionalac, umetnica i ratnica. Mnogo nam je pomogla u samom radu. Svojim idejama je učinila da naše scene budu bolje.

Šta misliš, da li muškarci zaista imaju toliko seksualnih fantazija na dnevnom nivou kao Andrija u seriji?

- U seriji smo prikazali samo delić sveopšte fame, recimo, za dupetima. Devojke 'gaje dupeta' i onda ih slikaju, te imaju milione pratilaca na društvenim mrežama. Eto, kako objasniti nekome da mu guzica ne može biti zvezda vodilja u životu...?

Išao bih kod psihijatra kada bi mi brak bio u krizi

U jednoj epizodi smo videli koliko Andriji teško pada odlazak kod bračnog savetnika. Šta ti misliš o tome?
- Psiholozi mogu da vam vrate vaš život i da svet učine podnošljivim. Mi smo društvo koje se stidi svoje intime... Možda je došlo vreme da se češće preispitujemo, ispravljamo greške, postanemo bolji i srećniji. Apsolutno podržavam odlazak kod psihologa.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

POTRESNA ISPOVEST BENA AFLEKA: Najviše žalim što sam se RAZVEO, počeo sam da pijem više kada je brak počeo da se RASPADA
Showbiz

POTRESNA ISPOVEST BENA AFLEKA: Najviše žalim što sam se RAZVEO, počeo sam da pijem više kada je brak počeo da se RASPADA

Ben Aflek se nakon kratke pauze vraća na bioskopska platna u filmu "Put nazad"(„The Way Back“). U njemu igra srednjoškolskog košarkaškog trenera koji se trudi da održi kontrolu nad svojim životom, dok se bori sa alkoholizmom i brakom koji propada. Aflek je u invervjuu za "Njujork tajms" priznao da taj film predstavlja eho njegovog ličnog iskustva. Aflek se u intervjuu dotakao i svog puta do trezvenosti i javnog razvoda od glumice Dženifer Garner

21.02.2020

10:47

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17