• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo/informer.rs

24.01.2020

22:20

KAO DA SU VEĆ U BRAKU! Ljubav ovog GLUMAČKOG PARA cveta, a kako se priča RADE I NA BEBI!

Showbiz

KAO DA SU VEĆ U BRAKU! Ljubav ovog GLUMAČKOG PARA cveta, a kako se priča RADE I NA BEBI!

Podeli vest

Andrija Milošević godinama je u vezi sa koleginicom Sandrom Tomić, ali u poslednje vreme oni se nalaze pod pritiskom, budući da ih porodice forsiraju da je vreme da dobiju dete.

Kako izvor tvrdi, Milošević sve teže podnosi pitanja o prinovi jer nikada nije bežao od toga i smatra da ga pritiskaju bez razloga.

- U porodici Milošević već duže vreme vrti se ista priča o tome da je Andrija debelo zagazio u momački život i da je krajnje vreme da se uozbilji, oženi Sandrom i dobije naslednika. Međutim, u poslednje vreme ta priča prerasla je u forsiranje. Šala se pretvorila u ozbiljne razgovore i Andrija je sad na tapetu kad god su neka porodična okupljanja i proslave. Ta priča mu je od početka jako smetala i on je počeo da gubi strpljenje. Čak dođe i do omanjih sukoba sa članovima porodice kad oni pomenu njegovu budućnost - navodi izvor i tvrdi da glumcu sve to posebno teško pada jer Sandra i on rade na detetu i odavno su spremni da budu roditelji.

(VIDEO) ORGINALNIJA ČESTITKA OD OVE NE POSTOJI! Andrija Milošević nas nasmejava do SUZA, a sada GA PAŽLJIVO SLUŠAJTE, NIKADA OZBILJNIJI NIJE BIO!

 

ANDRIJA MILOŠEVIĆ: Moja baba i ja smo ubrali najveću pečurku ikada ubranu! GLUMAC PROMENIO PROFESIJU ILI?

- Možda ne bi postojala tolika tenzija da Andrija i Sandra već neko vreme ne rade na prinovi i da i sami nisu loše volje zbog činjenice da Sandra ne ostaje trudna iako su oboje zdravi. Njihove porodice se ponašaju kao da oni beže od obaveze, a zaista ne postoji par koji bi bio srećniji od njih kada bi dobio dete - kaže izvor i ističe da će Milošević uraditi sve da zaštititi svoju partnerku od pritiska.

- Ako je neko lud za svojom devojkom, to je Andrija. On je u svakom smislu obožava i imaju odnos kao da su tek ušli u vezu. Toliko su zaljubljeni i srećni jedno sa drugim da se ne odvajaju na više od sat-dva i sve rade zajedno. Upravo zbog toga Andrija ne dopušta da se priča o potomstvu i ženidbi. Zna da bi to moglo da povredi Sandru i da joj je jako teško što još nemaju dete. U stanju je sa celim svetom da se posvađa samo da nju niko ne dira i da ona bude mirna - priča izvor i dodaje da ni jedno ni drugo ne forsira brak.

Foto: printscreen Instagram andrijamilosevic

- Sandra i Andrija žive zajedno već tri godine, naučili su da funkcionišu savršeno i ne opterećuju se brakom. Njihova veza liči na brak i nisu od onih parova koji po svaku cenu žele venčanje, zato što im papir ne znači ništa. Ne samo da žive zajedno već zajedno vode pozorište i njihov zajednički život je sređen. Jedino što im fali jeste dete, ali radiće na tome i rešiće problem ukoliko postoji. Njima je važno samo da ih niko iz porodice ne maltretira pitanjima jer su već počeli da se distanciraju. Ostalo će lako, kao i sve do sada - zaključuje izvor „Alo!“.

Kako bi se saznalo šta o saznanjima ima da kaže Andrija, mediji su ga pozvali, ali njegov telefon bio je isključen do zaključenja ovog teksta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija