• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: cdm.me/informer.rs

02.01.2020

17:05

ANDRIJA MILOŠEVIĆ: Moja baba i ja smo ubrali najveću pečurku ikada ubranu! GLUMAC PROMENIO PROFESIJU ILI?

Showbiz

ANDRIJA MILOŠEVIĆ: Moja baba i ja smo ubrali najveću pečurku ikada ubranu! GLUMAC PROMENIO PROFESIJU ILI?

Podeli vest

Jedan od najprepoznatljivijih crnogorskih glumaca u regionu Andrija Milošević proteklu godinu može okarakterisati kao više nego uspešnu...

U poslednje vreme sve je aktivniji na društvenim mrežama, koje uglavnom koristi da šaljivim dogodovštinama odobrovolji mnogobrojnu publiku. Mišljenja je da je u životu i te kako bitno imati zdrav humor, dok su njemu samom društvene mreže donekle izduvni ventil.

POHOVANA PILEĆA PRSA SA SIROM I SPANAĆEM! Ručak po meri

- Dugo sam razmišljao na koji način bi mogao da se obratim publici. Bavim se tim infantilnim humorom koji nema nikakvu političku ili socijalnu pozadinu, već jedino ima za cilj da ti razigra srce i tebe samog donekle usreći i zabavi. Zašto to radim? Upravo zbog toga što sve danas ima težinu koja mu ne pripada. Sve što se radi se pokušava prikazati težim, dramatičnijim, važnijim nego što ono jeste. Jer mi smo skloni toj vrsti mitomanije. Onda odjednom pomislim stanite, gde je tu običan čovek? Čovek koji svaki dan ustane i radi nešto obično, voli da se šali, ide na posao, ima svoje privatne probleme, koji ne pati od toga da će biti neke velike revolucije koja na kraju krajeva ni ne postoji danas - objašnjava Milošević.

OPARILI SE ZA NOVU GODINU! Evo koliko su pevači ZARADILI u novogodišnjoj noći, CIFRE OD KOJIH BOLI GLAVA!

Tako je sve počelo, a i publika je sve to prihvatila zbog toga što taj humor nema težinu koja mu se kao gledaocu svakodnevno nameće kroz medije, novine ili televiziju.

- Danas, ko god da se pojavi na televiziji, šta god da radi, npr. bere pečurke, on će reći ‘Ovo je najbolje branje pečuraka u istoriji od 1892. godine. Ja i moja baba smo ubrali najveću pečurku ikada ubranu’. Bez šale, ljudi boluju od toga da je sve što su uradili najveće i najznačajnije, a ja sam rekao da neću, nego ću reći onako kako jeste i ujedno se malo sa svim tim našaliti, pa šta mu bog da - kaže Andrija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vlogerka da budem... #fashiondjuvegija

Објава коју дели andrijamilosevic_official (@andrijamilosevic_official) дана 9. Дец 2019. у 9:29 PST




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija