• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.02.2020

15:45

VELJKO DIPLOMIRAO! Ražnatović je inače profesionalni BOKSER - a EVO KAKVO JE ZVANJE DANAS DOBIO!

Estrada

VELJKO DIPLOMIRAO! Ražnatović je inače profesionalni BOKSER - a EVO KAKVO JE ZVANJE DANAS DOBIO!

Podeli vest

Čestitamo!

Iako se posvetio sportskoj karijeri, visoko obrazovanje nije zapostavio, te je završio studije na Visokoj školi za primenjene i pravne nauke "Prometej" u Banjaluci, gde je diplomirao.

SA KIM DA OSTAVIM CECU? KADA SE POJAVI NEKO KO JE DOVOLJNO MUŠKO...Veljko Ražnatović iskreno o Bogdani, svadbi, a evo kada će se ODSELITI OD MAJKE

Foto: printscreen instagram

Sliku diplome okačio je na Instagram, gde su ga obasuli čestitkama.

NIŠTA OD NOVOG BUTIKA! Isplivala CIFRA za koju Luna nudi KRPICE sa njenim potpisom - svi komentarišu SAMO JEDNO, vredi li?! (FOTO)


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

Какба је то школа за ПРИМИ - Ј Е - ЊЕНЕ мауке...? По којем је то право - пису...?

aca

pre 4 godine

ha ha od toliko fakulteta u rodnom mu beogradu on studiro visu skolu u BL u republici sumskoj

Arhitekta

pre 4 godine

Na tatu i mamu, kreten seljački, kupio diplomu. Bljak

Mihajlo

pre 4 godine

Koliko kosta diploma? Ako hoce mozemo da se trampimo,mogu da mu nabavim diplomu iz Rumunije za medicinu,zasto da bude samo ekonomista i bokser kad moze da bude i doktor.

rajko

pre 4 godine

Znam ljude i licno vrsne sportiste koji su zavrsili studije. Ne znam kako ih je Veljko zavrsavao, ali u startu se podsmevati samo odslikava malodusnost ljudi koji nekako fascinantno veruju da su svi istog nivoa pameti i mogucnosti kao i oni sami. ps Mozda je i Novak Djokovic naucio 4-5 stranih jezika izmedju 2 meca,...Plus,... da prosecan geak zna koliko mu TV, internet i hrpa budalastina dnevno uzme vre, skontao bi u momentu da bi mogao svaki fakultet u roku da zavrsi i to UZ RADNO VREME od 8 sati dnevno na poslu

Biljana

pre 4 godine

Sa 180 bodova ne može se steći zvanje diplomirani.Tek sa 240.A i visoka skola nije isto sto i fakultet,to je nekadašnja visa skola.Sa ovih 180 bodova on može biti ekonomista,ali bez diplomirani.....Ovi iz skole su ga dobro zeznuli.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija