• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

25.03.2020

21:15

"NE ŽELIM DA DIŽEM PANIKU, ALI..." OGLASILA SE Viki Miljković! Pevačica progovorila o STANJU Đorđa Davida, evo šta je REKLA

Estrada

"NE ŽELIM DA DIŽEM PANIKU, ALI..." OGLASILA SE Viki Miljković! Pevačica progovorila o STANJU Đorđa Davida, evo šta je REKLA

Podeli vest

Otvorila dušu!

Pevačica i članica "Zvezda Granda" Violeta Viki Miljković oglasila se povodom situacije koja je zadesila njenog dugogodišnjeg prijatelja i kolegu Đorđa Davida. 

 

 

 

Naime, pevač se oglasio na svom Fejsbuk nalogu i obavestio prijatelje da je već treći dan u bolnici, kkao i da su ga testirali na koronavirus.

ĐORĐE DAVID SA UPALOM PLUĆA PRIMLJEN U BOLNICU! Čeka rezultate testa na koronavirus, MOLI BOGA DA NIJE ZARAŽEN!

Naime Viki je kao i ostatak kolega sa estrade u kućnoj izolaciji sa svojom porodicom, i pridržava se svih propisanih mera koje država iziskuje, a sada je prokomentarisala trenutno stanje njenog kolege.

 

 

- Šta da vam kažem, sve sam znala. Nama je Đorđe javio još pre 3 dana da je hospitalizovan i da ima upalu pluća. Znamo i da je prebačen u Klinički Centar, te da su ga testirali na koronavirus. Ne želim da dižem frku i paniku, iskreno mislim pozitivno i gajim nadu da nije ono čega se svi plašimo. Hoću da mi šaljem pozitivne misli jer uvek se vodim našom izrekom "Kakve su ti misli, takav ti je život". Mi na našoj grupi kao članovi žirija "Zvezda Granda" isto tako komentarišemo i šaljemo mu pozitivnu energiju. Zaista mislim da nije ono na šta se sumlja, ali znaćemo vrlo uskoro pošto je Đorđe testiran - rekla je Viki.

(FOTO) DETALJ KOJI DOKAZUJE - BRAK IM JE U KRIZI? Karleuša i Duško nastavili da ŠOKIRAJU! Nakon priče da ju je PRETUKAO, evo šta su sada URADILI!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija