• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet

06.10.2020

10:50

NATAŠA BEKVALAC SE OGLASILA POVODOM SLUČAJA TANJE SAVIĆ: Često mi se javljaju žene koje su žrtve nasilja, pokušala sam da razumem...

Estrada

NATAŠA BEKVALAC SE OGLASILA POVODOM SLUČAJA TANJE SAVIĆ: Često mi se javljaju žene koje su žrtve nasilja, pokušala sam da razumem...

Podeli vest

Neće više da ćuti!

Slučaj Tanje Savić mesecima unazad potresa domaću javnost, a Nataša Bekvalac, kao neko ko je, takođe, proživeo javnu dramu sa bivšim suprugom, rešila je da pruži podršku koleginici.

Foto: TV Pink printscreen

- Ta priča mi je veoma potresna i emotivno reagujem kada čujem da je majka na silu odvojena od dece. Čula sam se sa Tanjom, razgovarale smo o njenom slučaju i pokušala sam da razumem tu njenu izuzetno komplikovanu situaciju - ispričala je Nataša i dodala:

Foto: Printscreen You Tube/Glamur TV HAPPY

- Često mi se javljaju žene koje su žrtve nasilja, koje prolaze kroz slične stvari kao i Tanja i svima im kažem jedno - pravna borba je jedini način. Iz ličnog iskustva mogu reći da ova zemlja, kakva je takva je, ipak ima neke zakone koji se poštuju i sudove koji su spori, ali ipak u većini slučajeva pravedni.Tako da - dobar advokat i u borbu bez odustajanja. To je moj savet - zaključila je Bekvalčeva.

Podsetimo, iako su mediji mesecima brujali o tome, Savićeva je uporno poricala da postoje problemi u njenom braku, da bi naposletku iznela sav prljav veš, ističući da je suprug bez njenog odobrenja odveo decu u Austaliju, što je on, sa druge strane, porekao, podvlačeći da je pevačica znala da odlazi, ali da nije želela da im se pridruži.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija