• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

10.04.2019

17:16

(FOTO) UŽAS U OKOLINI BEOGRADA! Obesio se mladić, četiri sata pre samoubistva STRAVIČNOM PORUKOM najavio svoju smrt na Fejsbuku!

Vesti

(FOTO) UŽAS U OKOLINI BEOGRADA! Obesio se mladić, četiri sata pre samoubistva STRAVIČNOM PORUKOM najavio svoju smrt na Fejsbuku!

Podeli vest

Jovan Vojnović iz okoline Beograda počinio je samoubistvo četiri sata nakon što je svoje namere o suicidu najavio na društvenoj mreži Fejsbuk. Iz poruke, koju je obajvio na svom nalogu, stiče se utisak da je samoubistvo počinio zbor raspada porodice - odnosno zbog toga što ga je žena pre dve godine ostavila i odvela decu, a on sa time nije mogao da se pomiri

Njegovu objavu prenosimo u celosti:

- Pre dve godine, napustila me je moja žena i odvela našu decu. Ostao sam sam. Za te dve godine, pokušao sam sve sto sam znao i umeo i preko zakona, suda i policije. Terala me je u zatvor dva puta, ali sam ja opet po izlasku klečao i molio, donosio cveće, slike, odlazio ili u suzama ili u pandurskim kolima... Za bilo kakvu šansu, zagrljaj, razgovor, za šansu da okajem grehe, da vratim porodicu kući, da ih zagrlim.

DOŠAO JE KUĆI I SAMO SKOČIO KROZ PROZOR! Jezivi detalji samoubistva malog Vasilija (12)! NIJE OTIŠAO U SMRT ZBOG VIDEO-IGRICA!

- Da krenemo sve iz početka, da nam deca budu na okupu. Da se borim i krvarim za moju porodicu. DA MOJA DECA NE PROĐU ONO ŠTO SAM JA! Sve sam pokušao... nisam uspeo i sada dođem iz Nemačke da bih opet pokušao i saznam da je moja BUBICA, žena koju sam birao do groba, majka moje dece osoba važnija od bilo čega na svetu, saznam da je otišla drugom čoveku. Sve je moglo u životu, al' život bez moje porodice NIKADA.

- Nema tu drugog braka, dece, čuda... jedan život, jedna porodica. Objasni sada deci zašto im se otac ubio. Kad pogledaš u Anine oči, videćeš mene! Dabogda zaplakala svaki put kada Mima kaze TATA! Ja ni ne znam kako zvuči njen glas kada to kaže. Idi,voli ga, više nego što si mene ikada! Moli se Bogu za moj oprost, jer ja tvoj nikada nisam dobio.

- Bili ste mi sve! Je*o život kad ostaneš sam bez svoje porodice. Kome da se vratim kući, sebi? Sam sebi ni ne trebam. Rekao sam ti da bih dao život za tebe, bubice moja, živote moj! Jebiga, znaš i sama..."Jovica kaže, Jovica uradi"... to su tvoje reci... ZBOGOM PORODICO IZGUBLJENA, ZBOGOM LJUBAVI! BILA SI MI SVE."

 

 

Jovanovi pijatelji su odmah pozvali policiju čim su videli status, međutim, bilo je prekasno.

U momentu kada se oprostio od porodice i bivše supruge, Jovan je promenio i profilnu fotografiju i stavio sliku sa svadbe sa bivšom suprugom, kao i naslovnu fotografiju na kojoj su njegove ćerke.

Prema nezvaničnim informacijama, u momentu kada je policija stigla davao je znake života, ali i uz najveće napore da mu pomognu, preminuo je.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dare

pre 5 godina

Spasila se budale. Covek godinama trazi sansu da okaje grehe? Boga pitaj sta joj je taj radio kad ga je ostavila. A da se vratila svi bi pricali kako se glupe zene vracaju budalama...

Dare

pre 5 godina

Isto sam pomislio, imenjače. Nestabilna ličnost, ko zna kako se ophodio prema njoj čim je imao za šta da traži oproštaj od nje i na kraju se još i ubio što takođe govori u prilog nestabilnosti, a u postu na Fejsbuku krivi nju za sopstvenu odluku da sebi oduzme život. Neki oblik "dramatičnog" poremećaja ličnosti je imao - možda granični s elementima narcizma. Žao mi je što nije bio mentalno zdrav, ali ona svakako ne treba da se oseća krivom zbog ove njegove odluke, jer odrastao čovek sa zdravo razvijenom ličnošću ne razmišlja ovako. Takav njegov način razmišljanja o životu i smrti pripada dečijem uzrastu i u tom uzrastu treba da ostane.

komsija

pre 5 godina

Nepricaj gluposti znam je ima svalera varlaga pre .

Bugi

pre 5 godina

Nepricaj gluposti kada nisi upucen u desavanja ,njegova zena je nasla svalera dok je bio ubraku . Pocivaj u miru i neka ti je laka zemlja.

miroslav moric

pre 5 godina

to srbin ne cini i zasto nisi trazio savet popa ili dr alena azarica.mozda bi ti i vesna rivas pomogla ili vidoviti dali njen kampanjon.ne mozda bi sigurno.laka ti zemlja a sada ti pop nece doci.

Karma

pre 5 godina

Ako je ona pre dve godine od njega pobegla glavom bez obzira verovatno da je za to imala dobar razlog, pogotovo kad vidimo da je tu bilo i posla za policiju i da nikakve molbe i izvinjenja nisu ništa promenila jer je očigledno gadno zasrao. Već iz njegovog pisma se vidi da je on očigledan luzer i klasična kukavica koja nije spremna da se suoči sa preprekama i problemima u životu. Možeš misliti, kao da se samo njegov brak raspao ... Hvala Bogu da je ruku digao na sebe a ne na nju ili decu kao što se često dešava.

Branislav

pre 5 godina

E moje budale niste ni znali coveka,a tako pisete. Stoko! Ne znate da je njegova bivsa zena psihicki bolesnik i da ga je isterivala iz kuce,da je spavao u supi pitaj boga gde u dvoristu,samo radi dece je cutao. Krenuo da joj pravi salon za zene u kuci. Imao problema sa kicmom otkad je radio pri vojsci pa se povredio na vezbama,mislim da su mu bili nagnjeceni prsljenovi ili slomljeni pa nekad nije mogao kasiku da digne! A ta ista njegova bivsa zena ga ugnjetavala i govorila da se udala za invalida! Davao alimentaciju za decu pa ga tuzila da njje dinara dao za osam meseci,a on joj verovao i davao na ruke.Decu mu nije dala da vidi,poklone nosio deci nije dala da ih vidi. Ne znate coveka pa komentarisete tu stoko jedna,ja sam sa ovim covekom 'leba delio pa znam sta je prosao! A ona cim se razvela sepuri se po centru Indjije sa deckom a decu cuvaju njene sestre toliko o toj briznoj majci!!!

Bane

pre 5 godina

A i ovaj sto se usrecila sa njim lezao u zatvoru zbog laznih kredita.Pravi domacin. Prihavila ga za nasilje u porodici kad je izlupao Fiat Stila jer je rekla da ce mu uzeti kucu,auto,decu... Bio popio pa ga policija odvela u zatvor,a on nije hteo nju da bije nego sav bes istresao na automobil...

Mile

pre 5 godina

Ovaj je ubio sebe, za razliku od ostalih koji bes i ljubomoru iskale na ženi i deci.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija