• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

17.12.2019

09:22

MISTERIJA MASAKRA U JABUKOVCU DOBILA JOŠ JEDAN OBRT! Tajni snimci OTKRIVAJU ISTINU O LJUBAVNICI MAJI

Vesti

MISTERIJA MASAKRA U JABUKOVCU DOBILA JOŠ JEDAN OBRT! Tajni snimci OTKRIVAJU ISTINU O LJUBAVNICI MAJI

Podeli vest

Istraga masakra u Jabukovcu i dalje traje, a tokom veštačenja, osumnjičeni je dao novu izjavu.

7. avgusta na salašu su ubijeni Raja Kazimirović (72), njegova majka Dragica (93), sestra Ljubinka Oprikić (76) i sestričina Dragana Jozeljić (53). Osumnjičeni za ovaj zločin Davor Pernić ponovo je izjavio da mu je pomagala Maja B. (25), iz sela Dupljane.

On tvrdi da, pored prepiski u mobilnom telefonu, ima i snimljene razgovore sa ovom ženom, koji nedvosmisleno potvrđuju da je i ona učestvovala u zločinu koji se na pamti u ovom kraju. Maja, sa druge strane, sve vreme negira svoju krivicu.

Foto: facebook.com

Maja B.

ŠOKANTAN OBRT U ISTRAZI MASAKRA U JABUKOVCU! Stigli rezultati veštačenja - otisci prsta ruše sva saznanja dosad?!

OBEĆALA JE DA ĆE BITI ZAUVEK SA MNOM POD JEDNIM USLOVOM! Ubica iz Jabukovca OTKRIO DETALJE O LJUBAVNICI MAJI

LEŠEVI IMALI KRPE PREKO LICA Novi obrt u istrazi masakra u Jabukovcu! JEDAN DETALJ REŠIĆE MISTERIJU LJUBAVNICE

I Pernić i Maja B. se nalaze na veštačenju u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu, dok se sadržaji njihovih telefona, što bi trebalo da bude ključni dokaz u ovom postupku, još analiziraju. U međuvremenu, stručnjaci Nacionalnog kriminalističko-tehničkog centra MUP Srbije, na oružju kojim je izvršen zločin nisu pronašli biološke tragove Maje B., ali su zato Davorovi pronađeni i na poluautomatskoj pušci, za koju je on tvrdio da ju je Maja koristila, ali i na "škorpionu" iz koga je on pucao, kao i na ostalom oružju, koje je navodno kupio od dvojice meštana ovog negotinskog sela.

Davor tvrdi da je on pucao na Raju i njegovu sestru, a da je Maja, navodno, pucala na druge dve žene, jer, kako je objasnio, "iako je Maja loš pucač, sa laserom je lako pucati, jer on sve sam uradi". Naveo je i da su oboje, prilikom zločina, nosili rukavice. Nakon ubistva, iz kuće Kazimirovića nestalo je 500 evra, ali glavni plen od 10.000 evra, koji se nalazio u drugoj kući na salašu, ubica nije pronašao.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija