• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

08.04.2020

15:16

VAŽNIJE IM DA SE KUPAJU I "DUVAJU" NEGO DA ČUVAJU ŽIVOT! Petorica mladića se usred vanrednog stanja družili na jezeru Zaova!

Vesti

VAŽNIJE IM DA SE KUPAJU I "DUVAJU" NEGO DA ČUVAJU ŽIVOT! Petorica mladića se usred vanrednog stanja družili na jezeru Zaova!

Podeli vest

Policija je u utorak u podne na jezeru Zaova kod Malog Crnića, zatekla petoricu mladića, starosti 21 godine. Jedan je iz okoline Malog Crnića, dvojica iz okoline Petrovca na Mlavi a dvojica iz Požarevca

 

Oni su policiji rekli da su izašli da "protegnu noge" jer im je naporno da borave u karantinu. Njih je prekršajni sudija kaznio sa po 50.000 dinara, jer su prekršili naredbu o okupljanju maksimalno dva lica na javnom mestu. 

Prilikom pretresa, kod jednog je nađen džoint u kutiji od cigareta, a kod drugog marihuana u rukavu. 

Zbog toga će protiv njih, u redovnom postupku, biti podnete krivične prijave zbog neovlašćenog držanja opojnih sredstava.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija