• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

14.06.2020

21:38

STATUS DOKTORKE VIOLETE BIO POZIV UPOMOĆ?! Ovo je njena poslednja fotografija i poruka na Fejsbuku!  (FOTO)

Vesti

STATUS DOKTORKE VIOLETE BIO POZIV UPOMOĆ?! Ovo je njena poslednja fotografija i poruka na Fejsbuku! (FOTO)

Podeli vest

Doktorka Violeta S. A. pronađena je danas mrtva u stanu na Vračaru. Srpsku doktorku, specijalistu plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije pronašli su suprug i sin

Navodno su videvši da se predugo zadržala, razvalili vrata kupatila i zatekli neprijatan prizor.

Poslednji Fejsbuk status dr Violete današnje ružne vesti čini još neverovatnijim.

- Treba da se setimo da nismo jedini koji su se našli u naizgled nepremostivoj nevolji. Baš kao što se zmaj odupre vetrovima, tako i nas nevolje mogu ojačati. I kao što se na hiiljade ljudi pre nas susrelo sa istom sudbinom i preživelo, tako možemo i mi. Dr R. Brasch - i to će proći - napisala je na svom Fejsbuk profilu.

 

 

Objava je došla usred razbuktavanja epidemije koronavirusa u zemlji, 8. aprila.

Foto: printscreen facebook

Mesec dana potom, oglasila se fotografijom i kratkom porukom.

- Neka su nam se kafane otvorile! Živeli! - napisala je uz fotografiju na kojoj pozira sa maskom pod bradom, nasmejana i sa čašicom u ruci.

Hitna pomoć je 45 minuta pokušavala da reanimira 50-godišnju ženu, ali bez uspeha.

Pored tela pronađen je nož sa sečivom dugim preko 20 centimetara. Na grudima žene, u visini srca, bile su vidljive dve ubodne rane.

Policija je obavila uviđaj na licu mesta, a telo je odneto na obdukciju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Psihotrono oruzje

pre 3 godine

Sumnjivo i, najverovatnije, uradjeno uz pomoc koriscenja psihotronog oruzja, ili oruzja koje koristi direktnu usmerenu energiju (directed energy weapons) ili mikrotalase. Kako prepoznati napad? Iznenadni bol na temenu glave ili pozadi glave. Bol naglo nastaje i iznenadno prestaje. Osecaj "jezenja" glave i jezenja najcesce leve ruke, sa ili bez neobjasnjivog zujanja, najcesce , levog uveta ( u slucaju kada covek ima normalan sluh i nije bolestan od gripa). Osecaj da ti "nadolazi" neka energija spolja (mikrotalasi), koja ti udara u unutrasnje organe. Tako mogu da se imitiraju razne bolesti, koje covek, u sustini, nema, i daljinski izazove srcani ili mozdani udar. Zatim, osecaj naglog peckanja (slabije) ili udara (jace) na telu, praceno pojavom crvenila i opekotina na kozi ( od crvenila, preko izgleda izgorelosti od sunca, do potpune oprljenosti). Pojava "ideja" ili "naglih impulsa" kod coveka, koji nisu svojstveni njegovoj licnosti. Narode pazi se, prepoznaj " pogubni uticaj" i cuvaj se. Covek najbolje poznaje sebe. Za sve suprotno tvojoj licnosti i uobicajenom ponasanju, pritisni kocnicu.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17