• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

19.06.2020

13:41

"Dok je živ razmišljaće da li je mogao da spreči tragediju" Potresne slike sa Lešća, sahranjena doktorka Violeta, OVE REČI RASPLAKALE SU SVE

Vesti

"Dok je živ razmišljaće da li je mogao da spreči tragediju" Potresne slike sa Lešća, sahranjena doktorka Violeta, OVE REČI RASPLAKALE SU SVE

Podeli vest

Doktorka Violeta S.A. ispraćena je danas na večni počinak.

Dugačka povorka krenula je iz kapele nešto pre 13 časova, a na čelu iste jedan od ožalošćenih nosio je beli krst.

Uz zvuke trubača, od doktorke su se poslednji put oprostili njeni najbliži, kolege, prijatelji.

- Imam tu želju da u ime svih kolega izgovorim poslednje reči kojima se opraštam od tebe. Sve što bih želeo reći, ne može stati u par rečenica jer ti zaslužuješ mnogo više. Koliko si bila divan čovek govori i ovaj skup kojim ti odajemo poslednju počast. Bila si odan i nesebičan prijatelj, uvek nasmejana i puna entuzijazma. Bila si svetski priznat doktor, lider među kolegama. Pionir savremene estetske hirurgije, ti i tvoja dela živećete i dalje u našim sećanjima. A o njima će najviše govoriti tvoji pacijenti kojima si život promenila na bolje. Draga moja, počivaj u miru i neka te anđeli čuvaju. Draga moja Maco - pročitao je emotivan govor jedan od kolega preminule doktorke, te naveo nadimak po kojem su oslovljavali doktorku.

Foto: E-STOCK

 

Na sahrani pročitan je emotivan govor posvećen ljubavi između doktorke i njenog supruga.

- Njihova ljubav je bila neopisiva. On njoj pre svega bio oslonac i podrška, gde je mogla da predahne i nastavi svoje stremljenje ka vrhu. I ona njemu večna ljubav i nepresušna inspiracija. Znam koliko je voleo i da će dok je živ razmišljati da li je mogao sprečiti tragediju koja se dogodila. Nažalost nije, niti on, niti bilo ko drugi. Njen sin bio je njena zvezda vodilja i uzdanica. Pokojna Maca je nesebično darivala ljubav, tu osobinu su najbolje osetili njeni posinci. Sva trojica su odrasli pod istim krovom jednako - pročitao je jedan porodični prijatelj.

Suprug je doktorki posvetio pesmu Vladislava Petkovića Disa "Možda spava", čije delove je pročitao Igor Đorđević.

Doktorka je sahranjena uz pesmu "Na te mislim kada zora sviće".

Doktorka, koja je sa ranama od noža nađena mrtva u stanu na Vračaru, sarađivala je i sa mnogim javnim ličnostima koje su u šoku zbog njene smrti.

Ugledna beogradska doktorka bila je specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, a među njenim pacijentima bili su Seka Aleksić, Nataša Bekvalac, manekenka Anika Božić, Radiša Trajković Đani, njegova supruga Slađa i mnogi drugi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija