• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. I.

24.12.2020

19:15

(VIDEO) INFORMER SAZNAJE! Pohapšeni migranti koji su maltretirali devojku!

Vesti

(VIDEO) INFORMER SAZNAJE! Pohapšeni migranti koji su maltretirali devojku!

Podeli vest

Migranti koji su u kampu u Bogovađi maltretirali radnicu Komesarijata za izbeglice i terali je da ljubi prostirku za molitvu pohapšeni su juče i uz krivičnu prijavu su predati nadležnom tužilaštvu, potvrđeno je Informeru

Srbiju je juče šokirao snimak objavljen na društvenim mrežama na kome se vidi kako rulja migranata maltretira srpsku devojku i tera je da poljubi prostirku za molitvu koju je ona navodno oskrnavila!?!

Kako saznajemo, radnica Komesarijata za izbeglice došla je u redovnu kontrolu objekta kada je prolazeći jednim od hodnika slučajno nagazila pomenutu prostirku. Istog trenutka izbila je prava pobuna razbesnelih migranata. Njih više od stotinu okružilo je devojku i pod pretnjom linča naterali je da poljubi prostirku, što su propratili oduševljenim uzvikivanjem 'Alahu ekber'. Ovo jezivo maltretiranje nedužne devojke migranti su snimili i objavili na društvenim mrežama!

Nadležni su odmah potom reagovali.

 

MIGRANTI NAPRAVILI HAOS KOD LAJKOVCA! Devojku zaposlenu u kampu naterali DA LJUBI PROSTIRKU ZA KLANJANJE! /VIDEO/

- Čim smo saznali za ovaj događaj, sprovedena je istraga, svi odgovorni su privedeni i biće kažnjeni u skladu sa zakonom - kaže izvor Informera iz policije.

Kako saznajemo, svi učesnici u pokušaju linča biće po kratkom postupku proterani iz Srbije, dok će oni koji su direktno pretili biti osuđeni i na zatvorske kazne.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Acaa

pre 3 godine

U skladu sa zakonom znači predati podakte i nazad u slobodu da je mogu i dalje maltretirati. Znaju oni sta rade samo mi ne razumemo sta naši političare rade.

ChuChu

pre 3 godine

Nista nece biti sa njima, kad se malo slegne prasina bice pusteni na slobodu, ako već nisu slobodni....

pecena slaninica

pre 3 godine

Predsednice .. ista poruka kao i juce ..

Zec

pre 3 godine

E na sta ste spali radi par eura..jbt jeste li Vi dobro..

Perica

pre 3 godine

Sve odvesti u crkvu naterati da poljubi krst,da se prekrste i obavezno da odslušaju liturgiju pa tek onda proterati i nabiti u zatvor. Sto puta sam napisao i komentarisao da to nisu nikakvi migranti i nemojte ih tako imenovati. Sve su to džihadisti poslati sa jednim ciljem a vama na volju dali ćete objaviti moj komentar

Dragan Skoplje

pre 3 godine

Ove gadove ukrcati u vagon I kuci odma.

Sokol

pre 3 godine

E moja Srbijo na šta si spala, da nam usred države riču alahu i maltretiraju srpkinje...

Miki Zg

pre 3 godine

Budi sretan da Vas i ne kolju .To su radili po Bosni Srbima ,a kasnije i braći po zvjerstvima Hrvatima ! Evo 6 .god. po mojim procjenama ima ih konstantno 8-10000 mladića od 17.-25 god. u Srbiji .na teret srpskih poreznika .

milovan

pre 3 godine

E moji Srbi.?! Nevaljaju vam Srbi iz Hrvatske.Oni su izbeglice,Hrvati,Ustase. Srbi sa KiM su siptari,kosovari. Srbi iz BiH su bosanci itd E sada ljubite ponjave gde sede ovi

Lajkovac

pre 3 godine

A policija stoji pored i mirno gleda... ccccc e drzavooo

sdad

pre 3 godine

Nadam se da ce novinari i javnost ispratiti ovaj proces i sudjenje. Tek kada budu osudjeni i sprovedeni u zatvor na jedno 5 godina, onda cu da kazem da je drzava nesto uradila. Do tad nista ne verujem.

LJUBO

pre 3 godine

(odgovorni ce biti kaznjeni) To je samo za javnost.Niko nista nece preduzeti,pustili su ih da rade sto im je volja. Sramota sto nasa deca treba da trpe zbog ulizivanja Evropskoj uniji koja nikad Srbiju nece prihvatiti.

Tof

pre 3 godine

Teraj ta go....iz Srbije!!!.Dosta vise tih kao migranata,mi kada bih otisli kod njih prvo bih morao da promenim veru ili te zakolju!!!.Pogledajte Kako su srecni kada ova devojka ljubi ovo smrdljivo cebe!!.Divljaci.

dera

pre 3 godine

EU ih treba i prihvata , pa lepo neka im obezbedi prevoz iz njihovih drzava a ne da ilegalno prelaze nasu granicu u coporima i jos se nasilno ponasaju . Madjari pametni , ne moze , zicu i policiju na granicu , a ko je lud neka ih trpi .

zzzz

pre 3 godine

a zasto ne proterati sve? po kom osnovu su ovde?

Ivan

pre 3 godine

Iako vas ne volim ni malo, kapa dole za clanak. Neka znaju i vasi citaoci konacno sa cim imamo posla

samo kazem

pre 3 godine

proterati srbe a migrantima dati drzavljanstvo

edo

pre 3 godine

Kao musliman mogu reći da prostirka nema nikakve svetosti i kada se moli svedno se staje na nju.........tako da ga ovi migranti preteruju i treba ih adekvatno sankcionisati

pera

pre 3 godine

pohapsite i one koji su im omogucili i dozvolili da se ovako ponasaju.

Ms

pre 3 godine

A što je Srbin u Beloj Crkvi izboden 22 puta od grupe migranata o tome nećete da pišete?

Miloš

pre 3 godine

Mediji treba da isprate da li će ovo što piše zaista biti realizovano.

milovan

pre 3 godine

E sta vam rade u pola Srbije. A vi se busate u prsa po kaficima. Jadno.

djordje anunaki

pre 3 godine

Onda se gnusamo hrvatske policije koja te teroriste fino prebiju i vracaju odakle su dosli a mi fini i posteni cemo nadrljati na kraju.

Gogo

pre 3 godine

Onaj koji ne poštuje zemlju u kojoj se nalazi i narod koji ih je primio, dao im hranu, smještaj te ostale potrepštine ne zaslužuje gostoprimstva. Tjera to odakle je došlo. PS. prije toga malo im kosti potresti za uspomenu i dugo sjećanje. E kad se sitim milicije. I engleski huligani su bili mirni ko bebe.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17