• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.12.2021

12:37

BELIVUK I MILJKOVIĆ NEĆE NA SUD! Odloženo saslušanje vođa kriminalnog klana, ZA TO POSTOJI JAK RAZLOG

Fotoilustracija/eStock/Tanjug/Informer

Vesti

BELIVUK I MILJKOVIĆ NEĆE NA SUD! Odloženo saslušanje vođa kriminalnog klana, ZA TO POSTOJI JAK RAZLOG

Podeli vest

Odloćeno je saslušanje Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i Nebojše Jankovića koji je danas trebalo da se obavi u Tužilaštvu za organizovani kriminal od strane crnogorskih istražnih organa

Kako Informer saznaje saslušanje je odloženo zbog štrajka advokata, što je potvrđeno dopisom iz Advokatske komore. Saslušanje je odloženo do daljnjeg.

Podsetimo, Veljko Belivuk i Marko Miljković uz nebojšu Jankoviće terete za stvaranje kriminalne organizacije i ubistva izvršena u Crnoj Gori.

Ovo je trebalo da bude drugo po redu saslušanje od strane crnogorskih istražnih organa. Prošli put su vođe zloglasnog klana saslušani uz prisustvo crnogorskog tužioca Saše Čađenovića.

Negirali krivicu za ubistva, tvrdili da nisu ni bili u Crnoj Gori?

Prema očekivanju, Belivuk, Miljković i Janković su negirali krivicu, čak tvrdeći da nisu ni bili u crnoj gori u vreme kada su se desila ubistva ističući, da će detaljnu odbranu izneti kada budu dobili sve spise, s obzirom da je dotad stigla samo naredba o sprovođenju istrage. Njima se na teret stavlja izvršenje dva ubistva u Špužu, Adisa Spahića i Damira Hodžića.

Sa druge strane, kriminalnoj organizaciji, čiji je vođa Belivuk, stavlja se na teret i likvidacija Mila Radulovića, poznatog kao Kapetan. On je bio otet da bi preko njegovog telefona namamili članove rivalskog klana u klopku i surovo ih likvidirali...Kad su uradili "prljavi posao" Kapetana su ubili i delove njegovg tela razbacali podno Lovćena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija