• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.05.2022

07:00

TREBALO JE DA IDEMO ZAJEDNO, KRENULA JE PRE MENE I POGINULA! Jezivi detalji udesa u kom je stradala misica!

printscreen

Vesti

TREBALO JE DA IDEMO ZAJEDNO, KRENULA JE PRE MENE I POGINULA! Jezivi detalji udesa u kom je stradala misica!

Podeli vest

Mirjana Stojanović (34), mis fotogeničnosti 2007, poginula je kad je "golfom" prešla u suprotnu traku i podletela pod kamion * Kobnog dana je krenula da pripremi slavu

Mirjana Stojanović (34), mis fotogeničnosti i finalistkinja izbora za Mis Srbije 2007, poginula je u petak na putu Šimanovci-Prhovo kad je "golfom" prešla u suprotnu traku i direktno udarila u kamion. Kobnog jutra Mirjana je krenula u Obrež da pripremi gozbu za slavu

Razlog još nepoznat

U policiji kažu da još nije sasvim poznato zašto je Mirjanin "golf" iznenada prešao u levu kolovoznu traku, posle čega je podletela pod kamion.

- Sudar automobila i teretnjaka bio je silovit i Mirjana je na mestu ostala mrtva. Ekipa Hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt - kaže izvor Informera iz policije.

Foto: printscreen

Mirjanin dečko Aleksandar Avramov ispričao je posle tragedije za medije da je bio s njom u vezi godinu dana i da je ona kobnog jutra krenula u vikendicu u Obrežu, kod Obedske bare, kako bi spremila slavu letnjeg Svetog Nikolu. 

- Trebalo je zajedno da idemo do Obreža, ali nešto je iskrslo i rastali smo se pola sata-sat pre tragedije. Ona je krenula pre mene kako bi spremila slavu. Pitao sam je da me sačeka, da krenemo zajedno, ali ona je htela da usput kupi sve što treba i rekla mi je da će me čekati u vikendici - kazao je Avramov i dodao: 

- Kada sam stigao u vikendicu, nje nije bilo. Kuća je bila zaključana... Ubrzo zatim, njen otac mi je javio šta joj se dogodilo... Obavestila ga je policija o tragediji, a on je onda pozvao mene.

Aleksandar se proteklog vikenda oprostio od Mirjane i na Instagramu. Okačio je brojne zajedničke fotografije, kao i snimak koji je nastao uoči tragedije, na kom Mirjana peva Konstraktinu pesmu "In corpore sano" i pleše. 

- Bila si moj život. U putu da mi spremiš krsnu slavu, zauvek sam te izgubio. Neka te anđeli čuvaju, živote moj, vidimo se uskoro - napisao je Aleksandar uz jednu fotografiju.

Serija tragedija

Inače, u subotu je, u seriji tragičnih udesa, nastradalo još pet osoba.

Najpre je na putu Novi Pazar - Ribariće, u subotu nešto pre 10 sati, nastradao motociklista prilikom sudara sa automobilom. Samo sat i po kasnije, u Podunavcima kod Vrnjačke Banje, poginuo je Ž. G. (82) kada je traktor kojim je upravljao sleteo sa puta.

Potom je u subotu oko 13 sati, na putu Alibunar-Vladimirovac, poginuo vozač "juga", koji se velikom brzinom zakucao u parkirani kamion. Crna serija se nastavila istog dana, oko 16 sati, kada su se na putu Smederevo-Ralja sudarili motor i automobil, pri čemu je teško povređeni motociklista (41) preminuo u smederevskoj bolnici. Zatim je oko 18 sati u Subotici nastradao pešak (58) koga je pokosio automobil.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Specijalac, kriminalac i folk zvezda, a majstori s loptom!
Showtime

Specijalac, kriminalac i folk zvezda, a majstori s loptom!

Bio bih vojnik specijalnih jedinica da nisam postao profesionalni fudbaler, kaže štoper Genta Stefan Mitrović za Informer, dok napadač Ferencvaroša Aleksandar Pešić otkriva da je kao mali sanjao da drži mikrofon i puni hale, a ne da bude golgeter.

01.05.2024

09:38

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15