• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.07.2022

10:29

"NE SEĆAM SE... " Evo šta je sve osumnjičeni za ubistvo u Zmajevu rekao policiji nakon hapšenja u Vršcu VEŠTAČE SE KAMERE U KUĆI

prinstscreen/mup srbije

Vesti

"NE SEĆAM SE... " Evo šta je sve osumnjičeni za ubistvo u Zmajevu rekao policiji nakon hapšenja u Vršcu VEŠTAČE SE KAMERE U KUĆI

Podeli vest

Marko P. (29) iz mesta Zmajevo, uhapšen je u utorak uveče zbog sumnje da je sekirom ubio dedu po majci Dragana Manojlovića (74) i njegovu sestre od ujaka Zoru Dakić (83), lisice na ruke stavljene su mu u šumi na Vršačkom bregu

Naime, za njim je bila raspisana potraga, kao i za automobilom marke "dačija", koji je bio u vlasništvu njegovog sada pokojnog dede, a kojim je pobegao iz sela.

Foto: Zoran Sinko

Mesto dvostrukog ubistva

Policija je od 6. jula, kada je u kući u Ulici Radoja Domanovića 20 u Zmajevu, otkriven stravičan zločin, tragala za osumnjičenim mladićem i ukradenim kolima. Na Vršačkom bregu, u šumi, gde se, kako se veruje, krio prethodnih dana, najpre je uočen automobil, a onda i on u njemu. Prilikom hapšenja nije pružao otpor i mirno je dozvolio policajcima da mu stave lisice na ruke, posle čega je sproveden u Policijsku upravu u Novom Sadu.

Foto: Zoran Sinko

Uviđaj na licu mesta

Kako nezvanično saznajemo, a kako je Informer već izveštavao, on je navodno bio iznenađen kada je ugledao policiju i nije mnogo pričao.

- Rekao je da je iz Vršca i da kod sebe nema dokumenta. Proveravajući vozilo, policajci su utvrdili da je reč o kolima ukradenim u Zmajevu, a onda im je rekao ko je. Ne sećam se toga dana. Zaista ne mogu da se setim šta je bilo - rekao je navodno novosadskim inspektorima osumnjičeni Marko P.

Foto: informer.rs

 

Podsetimo, tela Dragana i njegove sestre Zore, koja je prošle godine došla iz Hrvatske da živi kod njega, pronađena su 6. jula uveče, kada je Manojlovićeva ćerka pozvala policiju rekavši da ne može da stupi u kontakt sa njim.

Rodbini i poznanicima je bilo sumnjivo što Dragan dan ranije nije prisustvovao sahrani rođene sestre u obližnjem Ravnom.

-  Policija je prilikom ulaska u kuću razbila staklo na ulaznim vratima i unutra zatekla jeziv prizor. Oba tela su bila u lokvama krvi, a Dragan je bio izudaran gotovo do neprepoznatljivosti.  Sumnja se da je dvoje starih ljudi usmrćeno je, najverovatnije, dan ranije, odnosno 5. jula, udarcima sekirom- objasnio je izvor Informera. 

Foto: prinstscreen/mup srbije

Hapšenje i privođenje

Osumnjičenom je posle hapšenja određeno zadržavanje do 48 sati, i sa krivičnom prijavom biće priveden u Više javno tužilaštvo u Somboru.

Marko P.  uhapšen je posle osam dana skrivanja i bekstva,a čeka se veštačenje snimaka sa kamera koje su postvaljene na kući ali navodno ih ima i u kući.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva! (VIDEO)
Live TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva! (VIDEO)

Predsednik Evropske inicijative za stabilnost (ESI) Gerald Knaus izjavio je da se neke članice Saveta Evrope, uključujući Nemačku i Francusku, spremaju da blokiraju glasanje o pristupanju tzv. Kosova u Savet Evrope u maju. Knaus dodaje da je ovo usledilo nakon kampanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, uključujući lični apel predsedniku Francuske Emanuelu Makronu da ne dozvoli glasanje o prijemu tzv. Kosova, kao i opredeljenost Srbije da kupi 12 francuskih aviona "Rafal". Na ovu temu u "Info jutru" govorio je politikolog Ognjen Gogić.

06.05.2024

12:56

Pravi zločinci se slave, a srpske žrtve se ponižavaju! U Međunarodnoj zajednici, Srbi su jedini krivci za ratove u Hrvatskoj i  BiH! (VIDEO)
Live TV

Pravi zločinci se slave, a srpske žrtve se ponižavaju! U Međunarodnoj zajednici, Srbi su jedini krivci za ratove u Hrvatskoj i BiH! (VIDEO)

Već mnogo decenija nad srpskim narodom sprovode se zločini. Ipak, u Međunarodnoj zajednici, Srbi su predstavljeni kao zločinci i jednin krivci za ratove na Blakanu. Srpske žrtve se unižavaju, dok se veličaju hrvatski i muslimanski zločinci. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Miodrag Linta, predsednik Saveza Srba iz regiona.

06.05.2024

10:33

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija