• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

10.08.2022

15:44

ODBIO DA POKAŽE ličnu kartu, pa sa drugarima nasrnuo na policajce ! JEDAN OD NJIH POLOMIO RETROVIZOR NA POLICIJSKIM KOLIMA

Informer.rs

Vesti

ODBIO DA POKAŽE ličnu kartu, pa sa drugarima nasrnuo na policajce ! JEDAN OD NJIH POLOMIO RETROVIZOR NA POLICIJSKIM KOLIMA

Podeli vest

M.V., M.V. i Ž.M. uhapšeni su i određen im je pritvor zbog sumnje da su napali policajce koji su pokušali da ih legitimišu

Naime, Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu u saradnji sa Policijskom uparvom u Pančevo uhapsili su   M.V. i M.V. zbog postojanja osnovane sumnje da je svaki ponaosob izvršio krivično delo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje i uništenje i oštećenje tuđe stvari.

Pored njih uhapšeni su i N.M., Ž.M., D.D., F.M. i N.B. jer su ponaosob izvršili  krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

- Napad na policajce dogodio se 4.08 u Omoljici kada je policajac D.P. od M.V. tražio na uvid ličnu kartu. M.V. ne samo da nije želo da da dokument, nego je po ramenu udario policajca. Pri tom i kada je policajac pokušao da mu stavi lislice on se ozimao ali su mu se u tom otporu pridružio i prijatelji koji je bio sa njim - objašnjava izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Foto: Printscreen You Tube

Tilustracija

Prema njegovim rečima dok je D.P pokušavao da savlada M.V. dobijao je udarce u glavu i po telu od njeg na i njegovog prijatelja D.D. 

- D.D. i M.V. udarali su policajca po nogama u predelu glave i tela. Gurali njega i njegovog kolegu takođe policajca M.K. ubrzo su im se  Ž.M., N.M.,N.B.,F.M. i M.B., koji su udarce zadavali i A.F., D.C., usled čega su svi oštećeni, pripadnici PU Pančevo zadobili lake telesne povrede, nakon čega je M.V.  rukom polomio retrovizor na službenom vozilu MUP-a dok je M.V. sredstva za vezivanje isekao - objasnio je sagovornik. 


Na predlog OJT Pančevo, Osnovni sud u Pančevu je odredio pritvor prema Ž.M., M.V. i M.V. jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku
Društvo

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku

Crkvena opština Vračevska u Lešku je nakon Vaskršnje Liturgije u crkvi Uspenja presvete Bogorodice, organizovala Vaskršnju Olimpijadu gde su se deca takmičila u više kategorija najjače i najlepše jaje, najlepši crtež, a takmičili su se i u trčanju u kome su učestvovali osnovci, ali i bebe, puzeći do cilja.

05.05.2024

17:27

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija