• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. I.

04.11.2022

07:00

LAZAREVČANIN SEBI UNAKAZIO POLNI ORGAN POSLE SVAĐE S DEVOJKOM! Nikoli lekari prišili odsečenu muškost!

Informer

Vesti

LAZAREVČANIN SEBI UNAKAZIO POLNI ORGAN POSLE SVAĐE S DEVOJKOM! Nikoli lekari prišili odsečenu muškost!

Podeli vest

Posle oporavka Nikola će biti upućen u psihijatrijsku ustanovu na dalje lečenje

Hirurzi u Kliničkom centru Srbije uspeli su da prišiju isečeni polni organ Nikoli B. (33) iz Lazarevca, koji se 28. oktobra sam iskasapio u svom stanu.

On je tog dana posle svađe s devojkom uzeo kuhinjski nož i u nervnom rastrojstvu rasporio sebi mošnice i otkinuo jedan testis. Tom prilikom je isekao i deo polnog organa da je krv počela da šiklja. Dok mu se krv slivala niz noge, Nikola se go iz stana uputio ka centru Lazarevca.

- Nakon što je sebi odsekao testis, izašao je go iz stana i uputio se ka mostu na rečici Lukavica. Skinuo je patike i izvukao pertle kojima je vezao odsečeni testis za ogradu mosta. Stajao je mirno pognute glave. Niko nije smeo da mu priđe. Ništa nije govorio, kao da je bio van sebe - pričaju očevici koji su se zatekli na mostu.

Oni su preplašeni odmah zvali policiju i Hitnu pomoć. Policija je prva stigla do Nikole i obezbedila mesto dok nije stigla ekipa Hitne pomoći. Utoplili su ga i sa odsečenim testisom hitno prevezli za Beograd.

- Na mostu iza Osnovne škole "Dule Karaklajić" pronađen je odsečeni testis, koji je ostao privezan pertlom za ogradu mosta. Bilo je strašno. Deca samo što nisu izašla na odmor, a čovek je stajao go i krvario - kaže jedan od očevidaca.

Majka mu izgorela u požaru, otac umro od raka

U komšiluku kažu da ne znaju da je Nikola imao probleme sa zakonom, ali potvrđuju da je psihički oboleo.

- Bio je povučen mladić, jedinac, a imao je tu nesreću da ga zadesi nekoliko tragedija u životu. Majka mu je izgorela u požaru. To se desilo davno, u jednom selu nadomak Lazarevca, gde su imali kuću. Jadna žena nastradala je pošto se zapalila kvarcna peć. Pre nekoliko godina otac mu je preminuo od raka. Mučio se čovek godinama... Nikola je bio prepušten sam sebi. Ima jednu tetku koja se brinula o njemu, vodila je računa da pije lekove. Ne znamo šta mu se desilo da tako reaguje - dodaju komšije.

Kako dodaje naš izvor upoznat sa slučajem, povređeni muškarac je nepovezano pričao, pa su se inspektori, koji su Nikolu odranije znali zbog krađa i seksualnog uznemiravanja devojčica, uputili u njegov stan, gde su pronašli okrvavljeni nož i lokvu krvi.

- Na osnovu tragova je ustanovljeno da je sam sebi odsekao polni organ. Takođe je utvrđeno i da se neposredno pre incidenta posvađao sa devojkom - rekao je naš izvor.

Lazarevačka ekipa Hitne pomoći povređenog Nikolu prevezla je u beogradski Urgentni centar, gde je odmah pripremljen za operaciju.

- Pacijent je došao kod nas s rasporenim mošnicama i isečenim polnim organom u predelu korena. Krvarenje je zaustavljeno. Operisan je uspešno, ali testis koji je odsečen nije bilo moguće prišiti jer je postojao rizik da dođe do komplikacija - kaže lekar koji je učestvovao u hirurškoj intervenciji.

Kako je dodao, Nikola je pod lekovima i polako se oporavlja.

- Ceo tim lekara specijalista od urologa, hirurga i psihijatara uključen je u njegovo lečenje. Kada se oporavi, pacijent će biti prebačen u odgovarajuću psihijatrijsku ustanovu na dalje praćenje i lečenje - dodaje naš sagovornik.

Kako saznajemo, Nikola odranije ima psihičkih problema i poznat je policiji zbog krađa i seksualnog zlostavljanja devojčica.

- Zlostavljao je devojke u jednoj teretani gde je dolazio da vežba. Nabacivao im se i uznemiravao ih tako da smo ga oterali, a devojke u ga prijavile za seksualno uznemiravanje - kažu njegove komšije.

Fotografija krvavog Nikole pojavila se posle pet dana

Foto: Informer

Fotografija nagog i unakaženog Nikole pojavila se čak pet dana posle događaja, i to prvo na društvenim mrežama, i zgrozila javnost. Na fotografiji je Nikola slikan izbliza. Iza njega se vidi policajac i ekipa Hitne pomoći koja prilazi mostu. Mnogi koji su videli fotografiju komentarisali su da Nikola predstavlja opasnost i po sebe i po druge ljude i da bi trebalo trajno da bude upućen u neku psihijatrijsku ustanovu zatvorenog tipa.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!
Fudbal

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!

Ekipa Borusije iz Dortmunda ubedljivo je savladana na gostovanju Lajpcigu sa 4:1 u 31. kolu Bundeslige, pa je pitanje kako će ovaj poraz uticati na "milionere" pred njihov okršaj sa Pariz Sen Žermenom u polufinalu Lige šampiona 01. maja. Bajern je ostvario tešku pobedu nad Ajntrahtom od 2:1, a sa tri boda izvukli su se Volfsburg i Verder Bremen.

27.04.2024

18:55

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija