• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.A.

29.12.2022

10:42

MAJKA NAŠLA TELO VLASNIKA KLUBA U NEGOTINU! Pucao sebi u glavu, ubio se jer nije mogao da izdrži pritisak

printscreen

Vesti

MAJKA NAŠLA TELO VLASNIKA KLUBA U NEGOTINU! Pucao sebi u glavu, ubio se jer nije mogao da izdrži pritisak

Podeli vest

Cela Timočka krajina bila je u šoku kada je juče odjeknula vest da se ubio jedan od najpoznatijih biznismena, vlasnik noćnog kluba ’’501’’ u Negotinu, Nenad Ilić(49) zvani Gedža

Meštani nisu mogli da veruju da je sebi oduzeo život čovek koji je među prvima u krajini uveo noćni život na svetskom nivou, sa diskotekom koja ima bazen, u kojoj su gostovali godinama najpoznatija imena naše estrade, u koju su dolazili meštani okolnih gradova...

- U ranim jutarnjim satima Nenad je u svojoj sobi sebi pucao iz pištolja u glavu, i tako jednim hicem okončao život. Bilo je zaista rano, tako da pretpostavljamo da je hitac probudio njegovu majku sa kojom je živeo. Nesrećna žena otrčala je u sinovljevu sobu gde ga je zatekla mrtvog u
lokvi krvi
– kaže izvor Informera upoznat sa slučajem.

Foto: Pixabay

 

Nenad za sobom nije ostavio oproštajno pismo, tako da zvaničan razlog ovog samoubistva ne postoji. Međutim, meštani uveliko pričaju zašto je ovaj čovek presudio sebi.

- Njegova ruka je pritisla okidač, ali njega su ’’ubili’’ zelenaši! Nenad je zarad poslovanja pozajmio pare od tih krvopija, kamate su rasle...Zelenaši su počeli učestalo, u poslednje vreme i više puta
dnevno, da mu prete. Nesrećan čovek nije mogao da podnese toliki pritisak
– tvrde meštani.

O ovoj izjavi meštana Negotina nema potvrde od nadležnih...
Meštani ovog grada, kao i zaposleni u njegovom klubu, imaju samo reči hvale za ovog čoveka.

-U klubu radi nas oko 15-tak. Svi smo u neverici, on je bio zaista predivan čovek. Nije se prema nama ponašao kao gazda već kao pravi prijatelj. Tuga do neba...- kažu zaposleni u ’’501’’.

Foto: privatna arhiva

Nenad Ilić Gedža

I komšije imaju prelepo mišljenje o čoveku koga je muka dokrajčila.
- Nenad je živeo u kući sa majkom, otac mu je preminuo pre više godina. Bio je u braku, razveo se pre šest, sedam godina. Ima sina i ćerku, ćerka je diplomirala arhitekturu, a sin je na studijama. Iako razveden, bio je u dobrim odnosima sa bivšom suprugom, koja je odmah, čim je čula jezive vesti, došla kod bivše svekrve – saznajemo od komšija.

Nadležnima je porodica kazala da uopšte ne sumnja da je reč o samoubistvu i izrazila želju da ne bude obdukcije. Da li će nadležni to prihvatiti, za sada se ne zna.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Javio se čovek koji mrzi Jokića! Biće počišćen...
NBA

Javio se čovek koji mrzi Jokića! Biće počišćen...

Legendarni NBA as Čarls Barkli (61) smatra da košarkaši Denvera neće moći da preokrenu rezultat u svoju korist u seriji protiv Minesote koja posle dva meča vodi 2:0, a njegovo mišljenje deli i Stiven Ej Smit, novinar ESPN-a.

08.05.2024

09:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija