• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šević

09.02.2023

19:16

Ministarstvo unutrašnjih poslova osuđuje napade na zamenika načelnika UKP-a Ninoslava Cmolića

Zoran Sinko

Vesti

Ministarstvo unutrašnjih poslova osuđuje napade na zamenika načelnika UKP-a Ninoslava Cmolića

Podeli vest

U javnosti su iznete brojne netačne informacije o platama pripadnika MUP-a, paušalne ocene, dovođenje u zabludu i tendenciozno dovođenje najviših rukovodilaca Ministarstva u vezu sa kriminalnim klanovima i navijačkim grupama.

Narodna poslanica Slavica Radovanović iznela je niz neistina i optužbi na račun načelnika Cmolića. Načelnik Cmolić je više puta nagrađivani karijerni oficir policije, koji je nakon završene Policijske akademije završio i specijalističke studije Pravnog fakulteta u Beogradu. Tokom svoje karijere prošao je sve nivoe rada u Ministarstvu, od izvršioca do zamenika načelnika UKP.

Takođe, podsećamo gospođu Radovanović da je njenim penzionisanjem prestao da važi njen čin koji je imala tokom rada u ovom Ministarstvu i da korišćenje čina nakon penzionisanja dovodi u zabludu i obmanjuje javnost.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
robijaće Pičkousti i Rošavi

pre 1 godinu

Verovaćemo vam kad uhapsite Aleksandra Vidojevića. Dotad ste jebene sluge kriminalaca i naši neprijatelji.

Izbori 2024

Vesti

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!
Politika

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je danas da se gađanje kamenicama Osnovne Škole "21. novembar" u Gojbulji, u opštini Vučitrn, kojom prilikom je slomljeno staklo na ulaznim vratima i jedna kamera, ne može se shvatiti drugačije, nego kao otvorena pretnja Srbima na Kosovu i Metohiji, kao i da su slični napadi koji su gotovo svakodnevni, posledica antisrpske politike Aljbina Kurtija.

21.05.2024

12:42

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija