• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.06.2023

11:15

NOVI DETALJI IZ ISTRAGE U SLUČAJU NESTALE BEOGRAĐANKE ANE VOLŠ: Dokazano ko je prvi prijavio nestanak nesrećne žene

Printscreen

Vesti

NOVI DETALJI IZ ISTRAGE U SLUČAJU NESTALE BEOGRAĐANKE ANE VOLŠ: Dokazano ko je prvi prijavio nestanak nesrećne žene

Podeli vest

Najnoviji detalji iz istrage povodom nestanka Beograđanke Ane Volš (39) iz Masačusetsa pokazali su ko je prijavio njen nestanak, a to nije Brajan (48).

Naime, prema rezultatima iz istrage, kako javljaju lokalni mediji, nestanak Ane Volš nije prvi prijavio nje suprug Brajan Volš koji se tereti za njeno ubistvo.

" Prema dokumentima koji su sačinjeni tokom istrage vezano za nestanak Ane Volš, utvrđeno je da je njen nestanak, prvi prijavio poslodavac"- navodi CNN.

Ovo bi mogao da bude još jedan dokaz da je Brajan možda hteo da sebi da više vremena, kako bi uklonio dokaze zločina. Da li je to tako biće dokazano tokom suđenja.

Foto: printscreen/društvene mreže

Ana Volš nestala Beograđanka

Brajan Volš, suprug nestale žene iz Masačusetsa Ane Volš, sa kojom ima tri maloletna sina, u pritvoru je i suočava se sa optužbama za ubistvo uprkos tome što se ona i dalje vodi kao nestala.

Kako smo ranije izveštavali, na Volš nestala je uoči Nove godine, do sada američko tužilaštvo, navodno prikupilo je već gomilu dokaza da smesti Brajana Volša do kraja života u zatvor zbog svirepog ubistva supruge Ane iz Beograda.

Nedavno se pojavio još jedan dokaz koji je uneo dodatnu pometnju u istragu ovog zločina!

Naime, u podrumu porodične kuće Volšovih u Kohasetu, pronađen je misteriozni DNK koji ne pripada ni Ani, ni Brajanu!

Foto: Tanjug/Greg Derr/The Patriot Ledger via AP/printscreen

Brajan Volš je u pritvoru gde čeka suđenje

To upućuje na zaključak da je optuženi Amerikanac najverovatnije u zločinu imao pomagača!

Ovaj nepoznati uzorak DNK je, kako je potvrđeno, poslat na analizu da bi se utvrdilo čiji je.

Ranije se uveliko spekulisalo da je možda Brajanova majka Dajana ta koja mu je pomagala u ukljanjanju tragova posle ubistva, pošto je viđena u danima nakon "nestanka" Ane kako izlazi iz njihove kuće, iako je pre toga izbegavala da dolazi kod njih jer se nije slagala sa snajom.

Foto: Printscreen

Majka Ane Volš 

Da li je Anina svekrva učestvovala sa sinom u ubistvu i uklanjanju Aninog tela, sada ostaje da se vidi.

Anina majka Milanka Ljubičić navela je više puta da bi Dajana trebalo da bude detaljno ispitana o svemu, verujući da bi ona mogla da kaže nešto što bi bilo od pomoći istražiteljima u potrazi za njenom ćerkom čiji ostaci do danas nisu pronađeni.

Veruje se da su uništeni na deponiji za reciklažu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija