• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

05.06.2023

11:39

NESTALA JE TAČNO PRE PET MESECI: Majka Ane Volš: "I dalje ne znam ništa o ćerki, ali ni gde su mi unuke"

printscreen

Vesti

NESTALA JE TAČNO PRE PET MESECI: Majka Ane Volš: "I dalje ne znam ništa o ćerki, ali ni gde su mi unuke"

Podeli vest

Beograđanka Ana Volš (39) nestala je pre pet meseci, kada ju je nakon proslave dočeka Nove godine, kako se sumnja, njen suprug Brajan Volš (48) prvo pretukao, zatim ubio i isekao na komade u porodičnoj kući u Kohasetu u Masačusetsu.

Misteriozni nestanak Srpkinje u SAD odjeknuo je u celom svetu, a njen nestanak prijavio je njen poslodavac 4. januara, kada nije došla na posao, dok je Brajan, kako se sumnja, slagao njihove prijatelje, a potom i policiju da je ona još 1. januara hitno otputovala u Vašington jer su je zvali s posla. Međutim, ubrzo je klupko počeo da se odmotava, a američko tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv Volša, koji se krajem aprila prvi put našao u sudu u Norfloku.

Foto: printscreen

Milanka Ljubičić

Milanka Ljubičić, majka ubijene Ane, rekla je za da joj je sada, nakon pet meseci, veoma teško.

- Trudim se da budem dobro. Teško je, ali trudim se... I dalje mi je izuzetno teško da poverujem u sve šta se izdešavalo - izjavila je majka ubijene Beograđanke, a zatim dodala:

- Nemam nikakve nove informacije vezane za slučaj. Ono što sam pročitala u novinama, toliko znam, a iskreno da vam kažem, više ne želim ništa ni da komentarišem vezano za moju Anu, jer mislim da je tako najbolje.

Milanka je navela i da ne zna gde su joj unučići, o kojima se, dok se nije saznalo da je njena ćerka ubijena, prvo brinula Brajanova majka, da bi na kraju mališani bili predati njihovom centru za socijalni rad.

Podsetimo, tokom ročišta u aprilu navedeno je da su istražitelji pronašli „komadić kosti“ na metalnoj testeri, koju je Brajan, navodno, bacio u kontejner nakon ubistva. Među brojnim prikupljenim dokazima je i ručna testera koja je pronađena u kontejneru preko puta kuće njegove majke u istom američkog gradu.

U istom kontejneru pronađeni su i ključevi „folksvagena“, Anin karton za vakcinaciju protiv kovida, sat „ermes“ i „guči“ ogrlica, za koju je poznato da ju je Ana nosila, čizme „hanter“, crna „prada“ torbica i kratki crni kaput - navodi se u sudskom podnesku od 27. aprila.

Ana Volš je, prema navodima tužioca, ubijena 1. januara, nakon dočeka Nove godine u njihovoj kući.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija