• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/nova.rs

09.06.2023

23:40

MAJKA ANE VOLŠ OTKRILA: Dečaci su konačno kod moje starije ćerke, sud je doneo odluku IAKO SE BRAJAN PROTIVIO!

printscreen/ Ana Waslhe

Vesti

MAJKA ANE VOLŠ OTKRILA: Dečaci su konačno kod moje starije ćerke, sud je doneo odluku IAKO SE BRAJAN PROTIVIO!

Podeli vest

Ana Volš (36) nestala je novogodišnjoj noći, a ovaj slučaj već više od pet meseci podjednako uznemirava srpsku i američku javnost.

Za ubistvo je optužen njen suprug Brajan Volš (46), a majka ubijene Ane Milanka Ljubičić navodi da samo želi da zna šta se dogodilo sa njenom ćerkom.

Milanka ističe da nema novih informacija o slučaju njene ćerke, te da je niko iz Amerike nije zvao.

 Nemam nikakve nove informacije vezane za slučaj. Ono što sam pročitala u novinama, toliko znam. Trudim se da budem dobro, ali nije mi lako, ušla sam u šesti mesec neznanja. Dete mi je nestalo bez traga. Konstantno sam na antidepresivima i to je jedino što me trenutno održava stabilnom. Nadam se da će se Brajan udostojiti da kaže šta se dogodilo sa mojom Anom, želim da znam istinu. Imam prava na to - jedva izgovara Milanka.

Deca kod Anine sestre

U prvim danima nestanka o Aninoj deci prvo je brinula Brajanova majka, da bi potom mališani bili predati njihovom Centru za socijalni rad, a kako Milanka otkriva, deca su od nedavno predata na staranje njenoj starijoj ćerki, Aninoj sestri.

- Najvažnije je da su oni zajedno, da ih nisu odvajali. Iako je postojao problem jer su se Brajan i njegova majka usprotivili takvoj odluci, sud ih je ipak dodelio mojoj starijoj ćerki i njenom suprugu. To je jedino lepo, ako tako mogu da kažem, što mi se od Nove godine dogodilo - tužno kaže ona za Novu.

Foto: printscreen

 
Nebuloze su da je imala ljubavnika

Na spekulacije da je Ana navodno imala ljubavnika, a da je sve otkriveno kada je njena svekrva Dajana Volš unajmila detektiva, Milanka navodi da su to nebuloze.

- Ja o tome ništa ne znam i ne želim da komentarišem rekla-kazala. Ono što jeste istina je da je ta žena, kao što sam vam i ranije rekla, uvek loše govorila o mom detetu. Za sve, od mladosti, do lepote i uspešnosti. Ona je u Brajanu probudila tu bolesnu posesivnost, ona ga je trovala protiv mog deteta. Ona je usadila crv sumnje u njihov brak kada je pričala da drugi i treći sin nisu njegovi. Ne želim da poverujem da je digao ruku na ženu koja mu je bila sve, majka trojice sinova, podrška u teškim danima, bila je stub njihove zajednice i porodice. Ako je za to imao snage, ma koji da je razlog – nema opravdanja - navodi Milanka.

Telo nije pronađeno

Podsetimo, nakon što se Ana Volš početkom januara nije pojavila na poslu nekoliko dana, njena firma je stupila u kontakt sa Brajanom i pitala ga gde se ona nalazi. On je tada rekao da ni on ne zna, jer je mislio da je na poslu. Tada je pozvana policija, a i sam Volš je u početku učestvovao u potrazi i sarađivao sa policijom.

Ubrzo je priveden zbog ometanja istrage, odnosno jer je istražitelje lagao u svom kretanju u danima nestanka supruge, a potom i optužen za ubistvo.

Telo nesrećne žene nije pronađeno do danas, a suđenje za njeno ubistvo je počelo.

Foto: Informer.rs

 
Nastavak suđenja u avgustu

Na poslednjem ročištu održanom u aprilu ove godine svedočila je prva od tri svedoka, bebisiterka dece Brajana i Ane Volš.

Ona je otkrila jezive detalje policiji.

Takođe, tužilaštvo je priložilo i dva nova video snimka prikupljenih u toku istrage. Na prvom se vidi Brajan kako baca velike kese za smeće veče nakon nestanka supruge, a drugi snimak nastao je prilikom njegove kupovine velike količine hemijskih sredstava za čišćenje kuće.

Nastavak suđenja planiran je za početak avgusta ove godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija