• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.06.2023

16:53

Ostavio za sobom ćerkicu i suprugu! Ovo je mladić koji je poginuo kod Kruševca

Printskrin/facebook

Vesti

Ostavio za sobom ćerkicu i suprugu! Ovo je mladić koji je poginuo kod Kruševca

Podeli vest

Mladić M. M. (28) poginuo je sinoć u jezivoj stravičnoj nesreći kada je na vozilo, u kom je on bio suvozač, naleteo "audi" i to pri brzini od 200 kilomatara na čas! Osim M. M. tada su pogunuli i M. A. (29) i P. A. (61), a vozač "audija" I. S. (20) je uhapšen i njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

Kruševačka policija uhapsila je I. S. (20) iz Aleksandrovca, koji je noćas oko 23.20 sati, u mestu Mudrakovac, izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su poginule tri osobe

Foto: Užasne slike

 

Kako saznajemo on je upravljajući "audijem" neprilagođenom brzinom, udario u automobil "ford fokus" koji je skretao, a kojim je upravljao M.A. (29) iz Kruševca.

Automobili potpuno smrskani, motor odleteo 20 metara! Horor scene nakon jezive nesreće u Kruševcu - troje poginulih!

Foto: Jedan od smrskanih automobila

 

Vozač "ford fokusa", njegov suvozač M.M (28) i P.A. (61) koji je sedeo na zadnjem sedištu su od zadobijenih povreda preminuli, dok je vozač "audija" zadobio lake telesne povrede. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija