• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.07.2023

10:17

Bivši košarkaš Zvezde iza rešetaka! Suprugu prvo tukao u automobilu, pa nastavio i kod kuće

RINA/Peđa Millosavljević

Vesti

Bivši košarkaš Zvezde iza rešetaka! Suprugu prvo tukao u automobilu, pa nastavio i kod kuće

Podeli vest

Bivši košarkaš Crvene zvezde Vuk Radivojević, uhapšen je zbog sumnje da je brutlno pretukao svoju ženu i naneo joj teške telesne povrede. Košarkaš je u kratkoj izjavi za medije rekao da nema komentar.

Naime, po nalogu dežurnog javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tuzilastva u Beogradu njemu je određeno zadržavanje u policijskoj stanici, upravo zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici

- Sumnja se da je on u periodu između 02.00 -03.00 časova na području opštine Zvezdara, u ulici Milana Rakića, fizički napao svoju ženu L.R. Žena je prijavila policiji da ju je suprug fizički napao, nakaon verbalne rasprave u kolima kada ju je više puta udario. Nasilje se tu nije završilo već je nastavio da je udara u zajedničkom stanu, gde joj je otvorenom šakom naneo tešku telesnu povredu  - rekao je izvor Informera.

Foto: Foto: Peđa Milosavljević

 

Osumnjičeni  košarkaš će sutra biti saslušan pred javnim tužiocem, nakon čega će se pribaviti izveštaj centra za socijalni rad, podaci o potencijalnim svedocima ovog ili eventualno prethodnih događaja. Takođe pribaviće se i  dokumentacija o stepenu povreda koje je zadobila oštećena.

Na osnovu svega toga tužilaštvo će preduzeti i druge radnje u cilju utvrđivanja potpunog činjeničnog stanja okolnosti pod kojima se događaj odigrao.

Ubrzo pošto je nasilje u porodici prijavljeno bivši košarkaš je za medije dao kratku izjavu.

- Trenutno nemam komentar na čitavu situaciju - rekao je košarkaš.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija