• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: G.R.

03.08.2023

11:41

(FOTO/VIDEO) Ovo je vozač koji je usmrtio devojčicu kod Šapca: Čuvar iz zatvora pritekao prvi u pomoć!

prinstkrin fb

Vesti

(FOTO/VIDEO) Ovo je vozač koji je usmrtio devojčicu kod Šapca: Čuvar iz zatvora pritekao prvi u pomoć!

Podeli vest

Vozač L.M. (22) koji je upravljao automobilom marke "ford fiesta" udario je sinoć devojčicu L.C. (14) koja je vozila bicikl. Nesrećno dete nastrdalo je na mestu nesreće.

Užasna nesreća dogodila se sinoć  oko 20. 30 sati u mestu Bogosavac, kod Šapca, kada se nesrećna devojčica vraća sa proslave rođendana. Na prosalvi je, kako smo nezvanično saznali bio i L.M. kome je nakon nesreće izmereno više od jednog promila alkohola u krvi!

Saobraćajna nesreća se dogodila se sinoć oko 20. 30 sati u mestu Bogosavac, kod Šapca. Mesto gde se desila saobracajka je na samom ulazu u selo Bogosavac. Reč je o čistom i ravnom putu, ali je baš ta deonica pokrivena granjem. Put je opasan i neosvetljen jer je pored puta gusta šuma - objašnjava izvor Informera.

Foto: printscreen

 

Kako je dodao devojčica se kretala iz smera Šapca  ka Bogosavcu.

 - I automobil se kreto iz istog smera . On je najverovatnije usled smanjene vidljivosti s obzirom na to da se nesreća desila uveče zakačio devojčiu na neosvetljenom biciklu - objašnjava naš sagovornik.

Foto: foto: G.R.

Prema njegovim rečima u blizini kobnog mesta je zatvor i nema privatnih kuća. 

- Čuvar zatvora je prvi pritekao u pomoć, i odmah pozvao policiju i hitnu pomoć. Mladić je izašao iz kola, dozivao devojčicu, i on je bio šoku. Nije znao šta da radi...red je plakao i uzdisao.. Sačekao je tu hitnu i policiju. Neki kažu da je bio pripit, ali ko će to znati...- objašnjava sagovornik iz Bogosavca. 

Kako je Informer ranije objavio devojčicu je hitna pomoć prevezla u bolnicu bez znakova života, pokušali su reanimaciju ali nažalost nisu uspeli. Policija je obavila uviđaj, a L.M. je izmereno više od jednog promila alkohola u krvi


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!

Nastavlja se Kurtijev fašistički teror. Kurtijeva fašistička policija je 20.5.2024. sa puškama i pancirima upala u ekspoziture Banke poštanske štedionice (BPŠ) u Severnoj Mitrovici, Leposaviću, Zvečanu i Zubinom Potoku, i opljačkala ih! Kukavica Kurti se plaši i Vučićeve senke, pa je Kurti sačekao da predsednik Vučić ode u SAD, i tek onda „uhapsio“ ekspoziture BPŠ. Fašista Kurti već godinama „hapsi“ i srpske apoteke i bakalnice.

21.05.2024

17:02

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija