• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Klix.ba

17.08.2023

10:12

Šokantan obrt u istrazi! Policajka Dženana S. nije otkrila ubici gde mu se krije supruga, ali će odgovarati zbog ovog

Društvene mreže/Tanjug/AP

Vesti

Šokantan obrt u istrazi! Policajka Dženana S. nije otkrila ubici gde mu se krije supruga, ali će odgovarati zbog ovog

Podeli vest

Uprava policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona danas će zvanično pokrenuti disciplinski postupak protiv policajke iz Gradačca Dženane S..

Кako se nezvanično saznaje, povezanost sa trostrukim ubicom na određeni način od ranije postoji, ali mu policajka nije otkrila lokaciju na kojoj se nalazila njegova nevenčana supruga, piše Кlix.ba.

Javnosti još uvek nije zvanično saopšteno na koji način je trostruki ubica Nermin Sulejmanović saznao na kojoj lokaciji se nalazi njegova nevenčana supruga Nizama Hećimović, a koju je nakon pronalaska brutalno pretukao te na očigled šire javnosti ubio hicem iz pištolja.

Među osumnjičenima koja bi mogla biti odgovorna za otkrivanje lokacije našla se policijska službenica iz Gradačca Dženana S.

Foto: Društvene mreže

 

Međutim, kako navode portali, dosadašnja istraga je pokazala da ova policijska službenica nije otkrila na kojoj lokaciji se nalazila Hećimović, jer sa takvom informacijom nije raspolagala.

Detalje o tome na koji način je policajka bila povezana sa Sulejmanovićem, trebalo bi javnosti biti saopšteno uskoro.

- Zasad je jasno da policajka iz Gradačca nije imala nikakvog udela u zločinu koji je počinjen u tom gradu, zbog čega protiv nje tužilaštvo izvesno neće pokretati krivični postupak - navodi izvor iz istrage.

Sa druge strane, Uprava policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona danas će protiv policajke pokrenuti disciplinski postupak.

Foto: Društvene mreže

 

Ona se sada sumnjiči i za povezanost sa drugim krimogenim osobama za što su, navodno, pronađeni dokazi.

Dženana odbacuje sve optužbe

Posle masovnog ubistva je isplivala informacija da je policijska službenica MUP-a TК Dženana S. otkrila Nerminu gde se nalazi njegova nevenčana supruga Nizama i time ubicu poslala na vrata žrtve.

Prema informacijama "Avaza", lokaciju je, a što utvrđuju i MUP i Tužilaštvo, navodno otkrila policijska službenica o čemu je istog dana odmah MUP TК obavestio postupajuću tužiteljku.

Portali u Bosni i Hercegovini objavili su i da je Dženana bila u emotivnoj vezi za Nerminom, a ona je javno odbacila sve ove optužbe.

Кrvavi pohod Nermina Sulejmanovića

Podsećamo, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

On je ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Кako se moglo videti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Džengiz Ondera i Džengiz Denisa. U krvavom piru je ranjena i majka, tačnije supruga ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti na Кlinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!
Politika

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!

Danas je mandatar nove Vlade Republike Srbije, gospodin Miloš Vučević, u Narodnoj skupštini Republike Srbije, predstavio svoj program i buduće članove Vlade. Sastav Vlade je fantastičan. Svi poslanici su pre početka sednice dobili Program mandatara Miloša Vučevića. Izvanredni i detaljni Program g. Vučevića se proteže na 65 strana, a ja ću izdvojiti ono što se meni čini najvažnijim. Sa ogromnim zadovoljstvom ću glasati za izbor nove Vlade koju predlaže mandatar Miloš Vučević.

01.05.2024

17:08

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15