• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Crna hronika-bih

16.08.2023

18:14

Visoki zvaničnik MUP naredio policajcima u Gradačcu da se povuku! Skandal u BiH: "Ne jurite Nermina, stižu specijalci"

Epa,instagram

Vesti

Visoki zvaničnik MUP naredio policajcima u Gradačcu da se povuku! Skandal u BiH: "Ne jurite Nermina, stižu specijalci"

Podeli vest

Skandal trese policiju u Bosni i Hercegovini! Prema pisanju tamošnjih portala, neimenovani visoki zvaničnik tamošnje policije naredio je policajcima u Gradačcu da se povuku pred Nerminom Sulejmanovićem (35) i da sačekaju dolazak pripadnika specijalne jedinice!

Prema pisanju portala "Crna hronika-BiH", jedna osoba iz vrha MUP Tuzlanskog kantona, naredila je policajcima u Gradačcu, da se "povuku" dok ne dođe specijalna jedinica.

- Ovom naredbom su građani ostavljeni na milost i nemilost Nerminu Sulejmanoviću - naglasio je izvor tog portala.

Portali u BiH objavili su i hronologiju stravičnog zločina u Gradačcu, a sve je počelo prošlog petka oko 09.30 časova kada se Sulejmanović dovezao ispred kuće Nizaminog rođaka Nedima Pamukovića.

Nesrećni muškarac pokušao je da zaštiti Nizamu, ali je Sulejmanović u njega ispalio projektil iz pištolja. Nakon toga je oteo svoju nevenčanu suprugu i njihovo devetomesečno dete.

Policija je odmah dobila dojavu da se desila pucnjava, da je jedna osoba ranjena i da pomahnitali Sulejmanović sa ženom i detetom beži u svom automobilu BMW. 

Nermin Sulejmanović je Nizamu Hećimović oko 11:00 sati odvezao na vikendicu za koju je znao da je prazna. Tu ju je brutalno pretukao i likvidirao, a sve je uživo objavio na Instagramu.

Pomahnitali muškarac zatim se ponovo dao u beg, a naišao je na samo jednu patrolu policije na koju je takođe zapucao.

- Vozio se po Gradačcu, ulazio u trgovinu opreme za lov i ribolov, ulazio u kafiće, u centru grada likvidirao Denisa Ondera, odlazio na benzinsku pumpu, da bi se zaputio u porodičnu kuću porodice Onder gdje je likvidirao Đengiza Ondera i teško ranio njegovu suprugu - navodi izvor iz istrage.

Na kraju je otišao u jednu vikendicu, odakle je snimio svoj poslednji video uživo, a nakon toga je i lociran.

Prema saznanjima portala "Crna hronika-bih", njega je locirala Obaveštajno sigurnosna agencija (OSA).

Nekoliko minuta pre 14 časova, kako navode mediji, Nermin Sulejmanović je pucao sebi u glavu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dušan Jovović

pre 9 meseci

a protesti a ostavke a bosna protiv rijalitija ?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Majka Đorđa Stankovića - kandidata Mikija Aleksića za gradonačelnika Niša - iz budžeta otela više od milion i po evra!
ZLOUPOTREBILA DECU DA NAPUNI SVOJ DŽEP

Majka Đorđa Stankovića - kandidata Mikija Aleksića za gradonačelnika Niša - iz budžeta otela više od milion i po evra!

Marina Stanković, majka Đorđa Stankovića - kandidata za gradonačelnika Niša "Narodnog pokreta" Mikija Aleksića - iz budžeta grada Niša na kvarno je uspela da privredi nešto više od milion i po evra za "usluge privatnog vrtića, ličnog pratioca i personalnog asistenta" u svojim Predškolskim ustanovama "Meda".

22.05.2024

15:37

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija