• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/avaz.ba

19.08.2023

13:00

Novi detalji zločina u Gradačcu! Sudija obavestila Nermina o neizricanju zabrane prilaska, on krenuo u krvavi pir

Dtuštvene mreže/Tanjug/AP

Vesti

Novi detalji zločina u Gradačcu! Sudija obavestila Nermina o neizricanju zabrane prilaska, on krenuo u krvavi pir

Podeli vest

Lejla N. sudija Opštinskog suda u Gradačcu poslala je rešenje o odbijanju mera zabrane prilaska čak i Nerminu Sulejmanoviću (35) koji je nakon toga oteo, pretukao nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović i uživo na svom Instagramu prenosio njeno ubistvo, a nakon toga ubio još dve i ranio tri osobe, pre nego što je izvršio samoubistvo.

Ona po zakonu nije bila obavezna, jer nije izrekla mere zabrane, da rešenje prosledi i Sulejmanoviću, ali je ona ipak to uradila i on ga je preuzeo u pošti kobnog 11 avgusta ujutru i nakon toga krenuo u krvavi pohod.

Nermin je nakon što je preuzeo sudsko rešenje oteo Nizamu koja se sa njihovom devetomesečnom ćekricom krila kod tetke.

Podsetimo Nizama je Nermina prijavila jer je pretukao zbog kako je rekla neukusne hrane, a policija je zapisnik njene izjaeve dostavila u sud, ali sudija Lejla N. nije izdala meru zabrane prilaska. Osam dana nakon što ga je prijavila Nermin je dobio rešenje i saznao gde se Nizama krije, a onda je upao u kuću njene tetke, i ranio Nizaminog brata koji je pokušao da je zaštiti, a nju i ćerkicu oteo.

Foto: Foto: Avaz/A. Bešić.

 

 

Nesrećnu ženu je brutalno pretukao i odvezao u vikendicu u selu Sibovac, a onda je prenosećis ev to uživo na Instagramu ubio. Posle ubsitva supruge nermin se odvezao do centra Gradačca gde je ubio oca i sina, Đengiza i Denisa Ondera, sa kojima je imao sukob od ranije, i ranio jednu ženu i policajca. Na kraju je okružen policijom izvršio samoubistvo.

Nakon monstruoznog zločina pokrenut je postupak protiv Lejle N. jer nije izrekla zabranu, a ona se branila da policija nije dostavila dokaze na osnovu kojih bi mogla da izrekne meru. U policiji su odmah na tu njenu tvrdnju reagovali tvrdeći da su mere zabrane prilaska izircane samo na osnovu izjave žrtve, u drugim slučajevima, ali ne i u ovom.

Foto: Facebook

 

 

Inače, telefon ubice iz Gradačca mogao bi da donese odgovor na pitanje ko mu je pomagao da pronađe i ubije suprugu Nizamu Hećimović i još dvoje, kao i kakvi su bili njegovi kontakti s ljudima iz policije, pravosuđa, ali i s kriminalnim grupama.

Mobilni telefon je na veštačenju kako bi se utvrdilo s kim je bio u kontaktu, kao i kakav je bio njegov odnos sa suspendovanom policajkom Dženanom S. sa kojom je navodno bio u vezi.

Veštačenje telefona moglo bi da pokaže i da li je i s kojim sudijama i policajcima razgovarao, ko mu je bila ljubavnica, ali najvažnije za istragu jeste da li mu je i ko pomagao i otkrio tajnu lokaciju na kojoj se supruga skrivala s detetom od njega.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 8 meseci

Gde je Lejla kupila diplomu, ko ju je postavio na tako odgovorno mesto i kakoto da niko nije primetio da je u nekoj vezi sa ubicom. Odmah joj yabraniti dalji rad, neka ide da pere sudove kad ne ume da sudi.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Sport

Vinisijus posle preokreta Bajerna izvukao bod Realu
Fudbal

Vinisijus posle preokreta Bajerna izvukao bod Realu

Drama na "Alijanc areni", Bajern umalo do preokreta, ali je Vinisijus Žunior doneo izjednačenje Realu! Fudbaleri Bajerna odigrali su nerešeno sa Real Madridom 2:2 (0:1) u prvom meču polufinala Lige šampiona.

30.04.2024

22:52

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija