• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Srpskainfo.com

02.09.2023

12:27

Policijska akcija "Rača"! Dvojica Srba uhapšena u Zvorniku sa pola kilograma kokaina!

Informer

Vesti

Policijska akcija "Rača"! Dvojica Srba uhapšena u Zvorniku sa pola kilograma kokaina!

Podeli vest

Policija je u okviru akciju "Rača" na području Policijske uprave Zvornik uhapsila dva državljanina Srbije Ž.S. i B.J. kod kojih je pronađeno i oduzeto pola kilograma kokaina.

U toku je kriminalistička obrada lica lišenih slobode, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Lice Ž.S. biće u toku dana sprovedeno u Tužilaštvo BiH.

- Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske i Policijske uprave Zvornik sprovode operativnu akciju "Rača" u okviru koje su na području Policijske uprave Zvornik lišili slobode dva lica - Ž.S. i B.J., državljani Srbije, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćen promet opojnih droga - navedeno je u saopštenju.

U saopštenju je istaknuto da je sinoć prilikom lišenja slobode kod lica pronađeno i oduzeto 524 grama praškaste materije koja svojim izgledom i karakteristikama asocira na opojnu drogu kokain.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Desant na Balkanski kartel! Ovako je usred Atlantika zaplenjeno 2,7 tona kokaina (VIDEO)
Drama na okeanu

Desant na Balkanski kartel! Ovako je usred Atlantika zaplenjeno 2,7 tona kokaina (VIDEO)

U međunarodnoj akciji koju su predvodili pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslovaSrbije, u saradnji sa Javnim tužilaštvom za organizovani kriminal i BIA, a u koordinaciji sa Evropolom i više evropskih policija, na jedrilici u Atlantskom okeanu zaplenjeno je 2,7 tona kokaina, dok je u Srbiji sa još trojicom osumnjičenih uhapšen organizator ove organizovane kriminalne grupe S.K. (70).

01.09.2023

10:23

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije
Društvo

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije

Nа tеritоriјi grаdа Bеоgrаdа, u окviru еpidеmiје priјаvljеnе 22.2.2024. gоdinе, rеgistrоvаnо је 57 slučајеvа mоrbilа, оd којih је 47 pоtvrđеnо u Rеfеrеntnој lаbоrаtоriјi Institutа zа virusоlоgiјu, vакcinе i sеrumе „Tоrlак”, а 10 оbоlеlih оsоbа su коntакti lаbоrаtоriјsкi pоtvrđеnih slučајеvа.

07.05.2024

22:58

TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)
Live TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)

Vladimir Putin biće na čelu Rusije do 2030. godine. Ruska vojska počela vežbe za upotrebu nestrateškog nuklearnog oružja. Kineski predsednik Si Điping u poseti Beogradu. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su pukovnik Duško Šljivančanin i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije. Uživo u program uključio se i analitičar Andreja Lović koji je komentarisao današnju posetu Si Đipinga Beogradu.

07.05.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Javio se čovek koji mrzi Jokića! Biće počišćen...
NBA

Javio se čovek koji mrzi Jokića! Biće počišćen...

Legendarni NBA as Čarls Barkli (61) smatra da košarkaši Denvera neće moći da preokrenu rezultat u svoju korist u seriji protiv Minesote koja posle dva meča vodi 2:0, a njegovo mišljenje deli i Stiven Ej Smit, novinar ESPN-a.

08.05.2024

09:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija