• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šević

05.09.2023

12:49

"Slučajno je promašio izlaz, pa vozio 130 da što pre izađe sa auto-puta"! Ispovest majke suvozača iz automobila smrti: "Samo da mi sin preživi"

drustvene mreze

Vesti

"Slučajno je promašio izlaz, pa vozio 130 da što pre izađe sa auto-puta"! Ispovest majke suvozača iz automobila smrti: "Samo da mi sin preživi"

Podeli vest

- Moj sin Nenad ni za šta nije kriv. Krenuo je na svadbu sa svojim drugom Dejanom i slučajno su promašili izlaz na auto-put. Kada je video da je promašio, Dejan je vozio 130 kilometara na sat kako bi što pre stigao da izađe iz kontra-smera - kaže za Informer Marija Kuzmanović, majka Nenada Kuzmanovića (40) koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći na auto-putu "Miloš Veliki", dok je njegov prijatelj Dejan J. (53) nastradao.

Kako kaže, Nenad i Dejan su u nedelju krenuli na svadbu u Ivanjicu.

- Prethodno jesu konzumirali alkohol, ali moj sin nije ni nameravao da vozi. Kada sam videla da Dejan pije, molila sam sina da ne ide sa njim baš zbog toga. Međutim nije me poslušao - kaže Marija i dodaje da Dejan nije poznavao puteve po Srbiji jer je dugo živeo u Nemačkoj.

Foto: Društvene mreže

Nenad Kuzmanović

- Koliko sam čula, oni su promašili uključenje na auto-put, odnosno ušli su u kontra-smer. Navodno, kada je to Dejan video, vozio je 130 kilometara na sat kako bi što pre došao do nekog izlaza sa auto-puta. Ne znam što nije išao zaustavnom trakom, ili pokušao da se okrene. Valjda se uspaničio - kaže ona.

Nisu se snimali telefonima

Naglašava kako niko nije snimao nikakve "lajvove"‚ ili bilo šta slično i tvrdi da obojica nisu koristila mobilne telefone prilikom saobraćajne nesreće.

- Moj sin čak ni nema tik-tok. To su gluposti da se snimao telefonom, pa glavu je mogao da izgubi zbog tuđe greške - priča potresena Marija.

Foto: Društevene mreže

Dejan J.

Prema njenim rečima Nenad i Dejan se čak nisu ni družili intenzivno.

- Moj sin se pre nekoliko nedelja ukočio i pošto je čuo da je Dejan maser, pozvao ga je da mu pomogne. Od tada su se združili i počeli vreme da provode zajedno. Čak mi se i Nenad hvalio kako mu je Dejan pomogao i oslobodio ga bola - kaže Marija Kuzmanović.

Podsetimo, kako je Informer prvi izvestio, Dejan J. (53) nastradao je na auto-putu "Miloš Veliki", kada se, dok je vozio "fijat" brzom trakom u kontra-smeru, zakucao u drugi automobil.

Prilikom sudara, vozilo u kom se nalazio Dejan J. se zapalilo, a on je, kako su preneli portali, ostao zarobljen u njemu i živ izgoreo.

U stravičnom udesu povređen je saputnik Dejana J., kao i Dragoslava P. (30), koja je bila za volanom "hjundaija" u koji se zakucao "fijat punto".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Miša

pre 8 meseci

Sad bar vidimo na koga je bio glup. Nadam se da niko od povređenih neće da životom plati tu njegovu glupost.

Др ја

pre 8 meseci

Случајно погрешио,,,еееее ауто пут,,,па што није стао и отишао пешке у било ком правцу,,,130 на сат,,свашта ћу прочитати ,,,ова жена треба да тужи државу што је омогућила будалама да возе тамо где не треба,,,само нека преживи

Bm

pre 8 meseci

Mogao je da stane u zaustavnu traku i nista se ne bi desilo,hteo da se iskljuci sa 130 na sat plus u brzoj traci,koje ovde glup?

Ratko

pre 8 meseci

KAKO MOZES DA PROMASIS STRANU KOJE SU TO LAZI I AKO PROMASIS ONDA SE OKRENES I VRATIS ,A NE NASTAVIS SA 130 NA SAT....

Dragan

pre 8 meseci

Nisu se dobro poznavali, druzili se nakon masaze, a na svadbu vec krenuli? I to bez supruga?? Tragicni kraj zaljubljenih.....

Crni

pre 8 meseci

Psihijatrija jedva ceka ovakve osobe. Mozda se neko, figurativno, kopca na ledjima ali ne svi. Kada promasis skretanje ili smer ne vozis kao, mada u ovom slucaju kao je fisak, onda bar pokusas bezbedno da se sklonis ako nisi idiot. Meni cela situacija lici kao da je opklada ili je bio pod dejstvom narkotika ili sl. Normalna i razumna osoba ne pokusava da se skloni ako je pogresio vozeci u suprotnom smeru na autoputu brzom trakom 130kmh vec ako nista drugo stanes uz bankinu ukljucis sva cetiri migavca, pomolis se da te neko ne udari, sacekas pogodan trenutak i odes u zaustavnu traku pa se negde okrenes ili sta god. Tako dobar i nevin momak zamalo usmrtio dve apsolutno nevine osobe i idiota br dva pored sebe. Snimali se ili ne niko normalan pri cistoj svesti se ne ponasa na ovaj nacin i svi koji opravdavaju voznju u suprotnom smeru najbrzom trakom su za ozbiljno posmatranje, nakblaze receno.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije
Društvo

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije

Nа tеritоriјi grаdа Bеоgrаdа, u окviru еpidеmiје priјаvljеnе 22.2.2024. gоdinе, rеgistrоvаnо је 57 slučајеvа mоrbilа, оd којih је 47 pоtvrđеnо u Rеfеrеntnој lаbоrаtоriјi Institutа zа virusоlоgiјu, vакcinе i sеrumе „Tоrlак”, а 10 оbоlеlih оsоbа su коntакti lаbоrаtоriјsкi pоtvrđеnih slučајеvа.

07.05.2024

22:58

TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)
Live TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)

Vladimir Putin biće na čelu Rusije do 2030. godine. Ruska vojska počela vežbe za upotrebu nestrateškog nuklearnog oružja. Kineski predsednik Si Điping u poseti Beogradu. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su pukovnik Duško Šljivančanin i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije. Uživo u program uključio se i analitičar Andreja Lović koji je komentarisao današnju posetu Si Đipinga Beogradu.

07.05.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Javio se čovek koji mrzi Jokića! Biće počišćen...
NBA

Javio se čovek koji mrzi Jokića! Biće počišćen...

Legendarni NBA as Čarls Barkli (61) smatra da košarkaši Denvera neće moći da preokrenu rezultat u svoju korist u seriji protiv Minesote koja posle dva meča vodi 2:0, a njegovo mišljenje deli i Stiven Ej Smit, novinar ESPN-a.

08.05.2024

09:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija