• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Republika

05.09.2023

15:50

"Ovo mu je bio peti auto da je slupao, čovek se lečio u "Lazi"! Komšije vozača "automobila smrti" otkrile nove detalje

Društvene mreže

Vesti

"Ovo mu je bio peti auto da je slupao, čovek se lečio u "Lazi"! Komšije vozača "automobila smrti" otkrile nove detalje

Podeli vest

Dejan J. (53) vozač "fijata" koji je vozeći kontra-smerom, na auto-putu "Miloš Veliki", navodno je bio lečen u Klinici za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević", pišu portali.

Ovu informaciju je portalima otkrila jedna od komšinica Dejana J., koja živi u blizini kuće u kojoj je živeo, u Debeljači.

- Ne znam ko je njemu mogao da dozvoli da vozi ako se zna da je čovek bio nekoliko puta na lečenju u klinici za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". On nije bio sposoban za život, a kamoli za vožnju - ispričala je ona za "Republiku"

Druga komšinica, Stevka Brikalin, naglašava kako od šoka danima ne može da se sabere.

- Teško je Dejan živeo, u nemaštini. Dešavalo se da dođe do mene i traži mi dve kašičice kafe, to skuva i pije od ujutru do uveče. Često je sedeo ispred kapije sa flašama vode i polivao beton. Evo, i sada su tu ove flaše, žao mi je da ih bacim - kaže ona, a zatim i dodaje:

Foto: Informer/društvene mreže

Dejan J.

- Žao mi je što ga više neću videti. Brat mu živi u Švedskoj, a roditelji su mu umrli pre četiri godine, jedno za drugim. Prvo majka od infarkta, pa nedelju dana posle otac, kojeg je rak dokrajčio. Nedavno je kupio tog punta. To mu je peti auto koji je slupao. Svaki put je prošao sa lakšim povredama. Ja sam mu stalno govorila:" Deki, uozbilji se, nemoj toliko da piješ i voziš, nastardaćeš", ali nikada me nije slušao - rekla nam je Stevka koja je istakla da se Dejan sam snalazio i zarađivao kao maser, a da ga ćerka Tara J. nije dugo posetila.

 

Podsetimo, kako je Informer prvi izvestio, Dejan J. (53) nastradao je na auto-putu "Miloš Veliki", kada se, dok je vozio "fijat" brzom trakom u kontra-smeru, zakucao u drugi automobil.

Prilikom sudara, vozilo u kom se nalazio Dejan J. se zapalilo, a on je, kako su preneli portali, ostao zarobljen u njemu i živ izgoreo.

U stravičnom udesu povređen je saputnik Dejana J., kao i Dragoslava P. (30), koja je bila za volanom "hjundaija" u koji se zakucao "fijat punto".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pc

pre 7 meseci

Bravo, lečio se u Lazi, ali dozvola je tu. Dobar sistem je napravljen, lekari ne smeju da iznose podatke i ne smeju da obaveste MUP. Moja supruga je lečila policajca koji je imao oružje. Čovek nije bio sav svoj. Obavestila je DZ da pošalje MUP-u da mu oduzmu oružje i sebi navukla bedu na vrat.

lol

pre 7 meseci

zasto neko ko se leci u lazu moz da kupi auto, registruje auto i ima vozacku dozvolu!?!? ovu nesrecu nije izazvala samo ova budala vec i drzava koja mu je to omogucila. drzava je kod nas saucesnik u ubistvima gradjana.

el schabanny

pre 7 meseci

A dje su sada Okanovici, Vujanici, Bozovici , Stamatovici....Sve ono sto je drustvo stvaralo u oblasti bezbednosti drumskoga saobracaja se prosto urusilo....Sto onomad rekose ( kada su smenjivali Bucu Pavlovica) ;,, na ljutu ranu ljutog Radosa ( Smiljkovica). To znaci: hitno smenjivanje kompletnih rukovodstava svih drzavnijeh subjakata koji se bave bezbednoscu saobracaja, formiranje novih kriznih timova sastavljenih od profesionalaca koji nisu ukaljali svoj profesionalni ugled i strpljivi rad.....Na primer,treba da uvezemo bazu podataka o izdavanju psihoaktivnih supstanci sa bazom podataka o vozackim dozvolama. I takve dozvole staviti privremeno van snage dok vozac koristi lekove koji umanjuju psihofozicke sposobnosti. Nulta tolerancija na alkohol i opojne supstance. Ko bude bio uhvacen da upravlja vozilom pod dejstvom tih supstanci, 180 dana drustvano korisnog rada ( poljoprivreda, ciscenje priobalja reka, rudnik i sl..). Ko biva uhvacen od strane saobracajne policije zbog nasilnicke voznje , drustveno korisni rad u trajanju od 180 dana, a ne kao sto je sada, da coveku koji je priveden na treznjenje u policijksu stanicu zbog nasilnicke voznje dok je uprevljao sluzbenim ( drzavnim) vozilom van radnog vremena, njegov izvrsni direktor u jednom javnom preduzecu i dalje odobreva sluzbeni automobil na koriscenje ciji leasing placaju gradjani Republike Srbije u iznosu od 80 000 rsd... da li taj izvrsni direktor moze biti izvrsni direktor?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija