• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

12.09.2023

15:17

Zlostavljao bratanicu gde god je stigao?! Šok u Lipovcu posle hapšenja "pristojnog komšije"

printscreen

Vesti

Zlostavljao bratanicu gde god je stigao?! Šok u Lipovcu posle hapšenja "pristojnog komšije"

Podeli vest

Meštani ražanjskog sela Lipovac sa nevericom danas komentarišu vest da je njihov komšija L. S. (23) osumnjičen za monstrouzno zlostavljanje devetogodišnje bratanice.

Mladića svi u selu dobro poznaju i pričaju da nikada nijednim svojim gestom nije nagoveštavao da ima pedofilske sklonosti. Zgroženi su posebno saznanjem da je žrtva njegovog sumanutog čina devojčica koja mu je blizak rod.

Jedna meštanka kaže da ovu porodicu odlično poznaje te da je veoma potresena nakon saznanja za šta se sumnjiči komšija.

- Ovde živi tek nešto više od 250 ljudi, svi se odlično poznajemo. Taj dečko ne boravi u istom domaćinstvu sa bratom. Jedan ima svoju kuću u kojoj stanuje sa ženom i decom, a taj drugi, koji je uhapšen, živi sa majkom. Ona se preudala pa je on ostao sa njom, dok je drugi zasnovao porodicu i odvojio se - otkriva naša sagovornica.

Kako dalje navodi, osumnjičeni Lipovčanin je odavao utisak veoma pristojnog mladića:

Uvek se svima javljao, nikada se u selu niko na njega nije požalio. Tako nešto bi bilo nemoguće sakriti, pa ovde se svi znamo. Prosto mi je neverovatna pomisao da bi mogao da učini tako nešto, ko zna šta se tu sve dešavalo. On je bio jedno vreme oženjen, ali ga je žena napustila. Radio je u jednom putarskom preduzeću i tu je ostao bez posla. Da li je sam dao otkaz ili su ga otpustili, stvarno ne  znam.

Niška policija potvrdila je da je dvadesettrogodišnjak uhapšen zbog sumnje da je obljubio dete.

"Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, policija je privela L. S. (23) iz okoline Ražnja zbog sumnje da je obljubio devetogodišnju devojčicu. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden na saslušanje."

Prema nezvaničnim informacijama, L. S. je počeo da zlostavlja dete kada je imalo samo sedam godina!

- Osumnjičeni je koristio odnos poverenja kao bliski srodnik i imao je neometan pristup devojčici. Zlostavljao je u kući svog brata, kada bi roditelji bili odsutni ili kada bi mala dolazila kod bake u kuću u kojoj on živi - navode naši sagovornici, upoznati sa ovim slučajem.

Preti mu kazna do 12 godina zatvora

Za sada nema informacija kako je otkriven, da li je zatečen na delu ili je devojčica shvatila da u stričevom ponašanju nešto nije u redu pa se poverila roditeljima. Tužilaštvo je najavilo da će u okviru istrage naložiti sudskomedicinsko i neuropsihijatrijsko veštačenje žrtve.

Tek nakon dobijenih rezultata znaće se tačna priroda radnji koje je stric preduzimao prema devetogodišnjoj bratanici. Za ovo krivično delo zakonom je propisana kaznom zatvora od pet do 12 godina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!
Fudbal

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!

Ekipa Borusije iz Dortmunda ubedljivo je savladana na gostovanju Lajpcigu sa 4:1 u 31. kolu Bundeslige, pa je pitanje kako će ovaj poraz uticati na "milionere" pred njihov okršaj sa Pariz Sen Žermenom u polufinalu Lige šampiona 01. maja. Bajern je ostvario tešku pobedu nad Ajntrahtom od 2:1, a sa tri boda izvukli su se Volfsburg i Verder Bremen.

27.04.2024

18:55

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija