• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ć.

13.09.2023

17:33

"Ti ćeš uvek biti u našem svemu, ljubav je jača od smrti"! Oglasila se porodica ubijenog Strahinje Stojanovića! (FOTO)

Informer

Vesti

"Ti ćeš uvek biti u našem svemu, ljubav je jača od smrti"! Oglasila se porodica ubijenog Strahinje Stojanovića! (FOTO)

Podeli vest

Strahinja Stojanović (35) brutalno je likvidiran pre tačno tri godine kada je osumnjičeni Milivoje Lovrenović iz Gradiške aktivirao eksplozivnu napravu koja je bila ispod vozačevog sedišta BMW X5 na Novom Beogradu.

Ovim povodom Strahinjina porodica i prijatelji nisu ga zaboravili pa su tako i ove godine na današnji dan objavili čitulje u jednim novinama, gde su se potresnim rečima oprostili od njega.

- Ti ćeš uvek biti u našem svemu. Ljubav je jača od smrti. Volimo te beskrajno - ovu čitulju potpisali su njegova mama, brat, Daca, Strahinja i Anđelija.

Druga čitulja koja je svanula, kao i prva preko skoro cele strane potpisali su Strahinjini prijatelji Banče, Vuki, Trivić i Magistar.

- Nedostaješ nam puno, s ponosom te čuvamo u našim srcima i mislima...

Uoči godišnjice ubistva Sonja se ponovo oglasila na Instagramu, na kojem ima više od 30.000 pratilaca.

Objavila je dva video snimka sa njihovim zajedničkim uspomenama, dok u pozadini idu tužne pesme čije su reči posvećene Stojanoviću.

- Kako je lepo misliti da si ovde pored mene - stihovi su pesme koju je Kolumbijka objavila. 

 

Foto: Instagram

Strahinja Stojanović i Sonja Gomez

Objavila je dva video snimka sa njihovim zajedničkim uspomenama, dok u pozadini idu tužne pesme čije su reči posvećene Stojanoviću.

 

- Kako je lepo misliti da si ovde pored mene - stihovi su pesme koju je Kolumbijka objavila.
Ona je sa svojim pratiocima podelila fotografije nje i Stojanovića sa njihovih zajedničkih putovanja.

- Zauvek je u našim srcima - jedan je od brojnih komentara koje ostavljaju prijatelji i porodica lepe Kolumbijke.

Foto: Instagram/D. Ćuruvija

Sonja Suarez Gomez na sahrani Stojanovića

Tog 13. septembra 2020. Strahinja Stojanović je sa tadašnjom devojkom Kolumbijkom Sonjom Suarez Gomez (49) iz zemunskog naselja Galenika BMW X5 krenuo na auto-trke koje su se održavale kod Tržnog centra "Ušće". Kako se sumnja, njegovo kretanje određeno vreme pre likvidacije pratio je egzekutor Milivoje L. koji je električnim trotinetom prošao čak osam kilometara dok nije mobilnim telefonom aktivirao eksplozivnu napravu u Ulici Omladinskih brigada na Novom Beogradu, nakon čega beži i do danas se nalazi u bekstvu.

Stojanović je preminuo nekoliko sati kasnije od zadobijenih povreda u eksploziji, dok je njegova devojka Kolumbijka tom prilikom ostala nepovređena. Na Stojanovićevoj sahrani bilo je na stotine ljudi koji su došli da se oproste od njega.

Foto: foto Novosti

Čitulje od porodice i prijatelja

Kolumbijka Sonja Suarez Gomez, koja je šest meseci bila u vezi sa Strahinjom, stigla je među prvima u kapelu, u pratnji njegove rodbine i prijatelja. Ona neko vreme nije mogla da uđe u kapelu u kojoj je bilo Strahinjino telo. Vrištala je i plakala pored džipa kojim je stigla i tako privukla pažnju svih prisutnih. Dva mladića su pokušala da je smire, pa su je vratili u automobil.

Unutra je ostala pet minuta, a potom je jedva izašla, pridržavajući se za Strahinjinu rođaku. Pre ulaska u kapelu ponovo je počela da plače, držeći se sve vreme uz Strahinjinog rođaka.
Gomez je boravila u Srbiji šest meseci nakon toga, ona je istragom Višeg javnog tužilaštva u Beogradu saslušana gde je između ostalog rekla da je Strahinja živeo normalnim životom i da se nije skrivao, niti plašio nekog. Takođe, navela je da ne zna ko bi mogao da mu naudi s obzirom da ona nije znala da on imala bilo kakve veze sa kriminalom.

Naime, Stojanović je i ranije bio na meti egzekutora 11. avgusta 2018. kada je u zemunskom naselju Galenika izspod njegovog džipa BMW podmetnuta bomba, ali tom prilikom on je izbegao bombaški napad, dok je njegova tadašnja devojka Mis Marbelje Olac Bilbao Gonzales (25) teško povređena.

- Napadač je podmetnuo bombu ispod vozačevog sedišta kako bi ubio Strahinju, ali se ispostavilo da je u tom trenutku kada je on aktivirao bombu na mestu vozača bila ona, a ne njen dečko, koji je samo nekoliko trenutaka pre toga napustio vozilo jer se vratio u stan po zaboravljeni telefon - podseća izvor i dodaje da se taj bombaški napad pre pet godina, bio skoro poguban za misicu, koja je nakon nekoliko operacija na Vojno-medicinskoj akademiji u Beogradu uz sjajan tim lekara i stručnjaka uspela da sačuva nogu.

Ubijeni Stojanović bio je poznat policiji, hapšen i osuđivan više puta, a dovodio se i u vezu sa ubistvom advokata Dragoslava Miše Ognjanovića (57). Navodno je bio blizak i ekipi osuđenoj za ubistvo Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića.

Kolumbijka Sonja Suarez Gomez (45), koja je šest meseci bila u vezi sa Strahinjom, stigla je među prvima u kapelu, u pratnji njegove rodbine i prijatelja. Ona neko vreme nije mogla da uđe u kapelu u kojoj je bilo Strahinjino telo. Vrištala je i plakala pored džipa kojim je stigla i tako privukla pažnju svih prisutnih. Dva mladića su pokušala da je smire, pa su je vratili u automobil. Unutra je ostala pet minuta, a potom je jedva izašla, pridržavajući se za Strahinjinu rođaku. Pre ulaska u kapelu ponovo je počela da plače, držeći se sve vreme uz Strahinjinog rođaka.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija