• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

10.09.2023

20:51

"Kako je lepa tvoja crna kosa, tvoje telo..."! Lepa Kolumbijka pati za Strahinjom koji je raznesen pre tri godine

Informer

Vesti

"Kako je lepa tvoja crna kosa, tvoje telo..."! Lepa Kolumbijka pati za Strahinjom koji je raznesen pre tri godine

Podeli vest

Kolumbijka Sonja Suarez Gomez (49), devojka Strahinje Stojanovića (30) koja je bila s njim u džipu BMW X5 kada ga je plaćeni ubica digao u vazduh pre tri godine ne zaboravlja svog emotivnog partnera pa je tako i na ovu godišnjicu okačila emotivni video-zapis.

Kolumbijka je, podsetimo, tog 13. septembra 2020. godine bila na suvozačevom mestu džipa BMW X5 kada je osumnjičeni Milivoje L. mobilnim telefonom aktivirao eksplozivnu napravu koja je bila ispod vozačevog sedišta. Stojanović je od zadobijenih povreda preminuo, a njegova saputnica je tom prilikom nepovređena. Egzekutor je pobegao i za njim se i dalje traga.

Zanosna Kolumbijka oprostila se od Stojanovića emotivnim snimkom uz pesmu jedne španske pevačice.

Foto: Informer

Mesto likvidacije

- Kako je lepo kad te vidim, kako je lepo kad te osetim... Kako je lepo misliti da si ovde pored mene - glase prvi stihovi pesme koju prati video zapis na kome s može videti kako par uživa na moru u društvu porodice i prijatelja.

Foto: printscreen instagram

Sonja Suarez Gomez

- Kako je lepo kada pričaš sa mnom, kako je lepo kad ućutiš... Kako je lepo osećati se da si ovde pored mene. Oh, kako bi bilo lepo, moći da letim i na tvojoj strani da mogu pevam. Kao i uvek, oboje smo uspeli da moje telo ne stane i ne primeti.

U nastavku pesme gde se smenjuju srećni momenti ovog emotivnog para pevačica u pesmi navodi "da je je duša te osobe uvek s njom".

- Neka tvoja duša uvek bude sa mnom i neka nikad ne ode od mene. Kako je lepa tvoja crna kosa, kako je lepo tvoje celo telo. Kako je lepo ljubavi moja, celo tvoje biće. Da tvoje biće.. O, kako bi bilo lepo, moći da letim i na tvojoj strani mogu da pevam - glase dalje stihovi ove pesme, a zatim se dodaje:

- Kao i uvek, oboje smo uspeli. Da moje telo ne stane i ne primeti i neka tvoja duša uvek bude sa mnom i neka nikad ne ode od mene.

- Na saslušanju je izjavila da Strahinja uopšte nije bio uplašen za sopstvenu bezbednost i da nije sumnjao da mu preti bilo kakva opasnost. Ispričala je da su se normalno kretali, putovali, trenirali u teretanama u prestonici i obilazili kafiće i restorane. Tokom saslušanja je rekla i da nije otkrivala na fotografijama njegovu lokaciju i samim tim na neki način pomogla ubici, "jer se nisu krili, a Strahinja je znao da je na fotografijama i to mu nije smetalo" - podseća sagovornik iz istrage.

Inače, osumnjičeni Milivoje L. iz Gradiške je državljanin BiH i on je, kako se sumnja, nakon izvršene egzekucije pobegao i do danas se nalazi u bekstvu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!
Fudbal

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!

Ekipa Borusije iz Dortmunda ubedljivo je savladana na gostovanju Lajpcigu sa 4:1 u 31. kolu Bundeslige, pa je pitanje kako će ovaj poraz uticati na "milionere" pred njihov okršaj sa Pariz Sen Žermenom u polufinalu Lige šampiona 01. maja. Bajern je ostvario tešku pobedu nad Ajntrahtom od 2:1, a sa tri boda izvukli su se Volfsburg i Verder Bremen.

27.04.2024

18:55

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija