• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

23.09.2023

08:56

Šokiraćete se kada vidite kako ih je policija provalila! Uhapšena dvojica pljačkaša menjačnice u Temerinu (FOTO/VIDEO)

Shutterstock/printscreen

Vesti

Šokiraćete se kada vidite kako ih je policija provalila! Uhapšena dvojica pljačkaša menjačnice u Temerinu (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Dvojica mladića koji su u petak nešto pre 20 sati opljačkali menjačnicu u Temerinu uhapšeni su samo dva sata kasnije jer ih je policija iako su bili maskirani lako identifikovala.

Kako saznajemo od izvora bliskog istrazi dvojica maskiranih mladića dovezli su se na motoru pred menjačnicu u Temerinu, a onda je suvozač sa "kalašnjikovom" utrčao u lokala i izveo munjevitu pljačku, dok ga je saučesnik sa pištoljem u ruci, kojim je mahao prema slučajnim prolaznicima, čekao na motoru.

Foto: printscreen instagram

Obučen i naoružan za pljačku

 

Ceo prepad nije trajao ni minut, a onda su dvojica pljačkaša odjurila u nepoznatom pravcu.

Foto: printscreen instagram

Često na društvenim mrežama postavljao fotografije na kojima je na svom motoru

 

Iako su bili maskirani obojica su ekspresno identifikovani i uhapšeni, jer se vozač motora bukvalno isto obučen kao sinoć prilikom prepada fotografisao sa "kalašnjikovom" u rukama i tu fotografiju postavio na svoj Instagram. Inače on na svom Instagramu ima i fotografije motora koji je vozio prilikom pljačke u Temerinu, što je policiji samo olakšalo njegvou identifikaciju.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kalesu

pre 7 meseci

Baš mi milo em drago da su tako brzo dopali šaka policiji. Kada prevagne zavisnost od društvenih mreža i želja za samoreklamerstvom nad pameću, lako je otkriti budalu. Ovakvu pretragu po internetu je lako izvesti i pomoću nekih alata iz standardnog Google kompleta svakog android telefona (verovatno nešto slično imaju i Apple uređaji).

Deka

pre 7 meseci

Oruzana pljacka! Sta kaze KZ? Desetak godinica. Najmanje 6-7 na kibli, ako budu dobri.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija