• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.10.2023

11:43

Ovo je Marko koji je stradao na Kipru! Srbina pretukli, pa podleteo pod automobil

Shuterstock, Društvene mreže

Vesti

Ovo je Marko koji je stradao na Kipru! Srbina pretukli, pa podleteo pod automobil

Podeli vest

Državljanin Srbije Marko M. (29) nastradao je u subotu rano ujutru u Limasolu na Kipru, a iako se isprva verovalo da ga je slučajno usmrtio automobil koji je naleteo na njega dok je pretrčavao ulicu, ispostavilo se da je on ubijen.

Kako su saopštili iz lokalne policije, uhapšena su dvojica muškaraca, starih 34 i 39 godina, i njima je određen trodnevni pritvor. Naime, kako smo već pisali, sumnja se da su dvojica mladića pretukli Srbina na ulici, a kada je pokušao da pobegne od njih izleteo je na kolovoz i u tom trenutku ga je udario auto. Automobil ga je vukao nekoliko metara dok se nije zaustavio.

Neutešna porodica Srbina koji godinama živi i radi na Kipru na društvenim mrežama oprostila se od njega uz fotografiju mladića.

- Mare dušo moja, neka te anđeli čuvaju! Počivaj u miru dobri dečače. Moje iskreno saučešće, utehe nemam - piše u jednom od mnogobrojnih komentara ipsod fotografije koju su okačili roditelji nastradalog.

Markova majka na jednom komentaru gde je upitana "šta mu se dogodilo" odgovorila je "nema ga više" i "idem po njega".

Foto: Društvene mreže

 

 

- Neka ga anđeli čuvaju, njegovoj mladoj duši neka Gospod podari rajsko naselje. Lepi dečače, rano si nas napustio - napisao je jedan prijatelj porodice.

Nastradali Srbin je inače radio kao obezbeđenje u jendom pabu nedaleko od mesta stradanja u Limasolu.

- Ispostavilo se da se Srbin neposredno pre stradanja posvađao u klubu sa devojkom, zbog čega je besno izleteo napolje i počeo da šeta trotoarom, duž obale. Dok se šetao, prišao mu je muškarac (39) i snažno ga udario u grudi, bacivši ga na trotoar. Napadnuti mladić je pokušao da ustane, ali ga je osumnjičeni udario još jednom i ponovo ga oborio. Napadač je tada otišao sa lica mesta, ali se pojavio drugi napadač (34) koji je nastavio da bije Srbina - pisali su lokalni mediji i dodali da je u tom trenutku žrtva počela da beži kroz parking gde je direktno istrčao na obalu.

Marko M. je nažalost od zadobijenih povreda preminuo, a lokalna policija krenula je u potragu za osumnjičenima koji su uhapšeni nakon 24 sata. Vozač automobila koji je udario Srbina je alko testiran i nakon negativnog testa pušten je da se brani sa slobode. Istraga je i dalje u toku i ona će utvrditi sve detalje ove tragične smrti, a inače, svađu i tuču zabležile su nadzorne kamere.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15