• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

12.10.2023

17:03

Dejanu slomljena lobanja, a telo potpuno izgorelo! Stigli prvi rezultati obdukcije za ubijenog muškarca iz Majdnepeka!

V.J.

Vesti

Dejanu slomljena lobanja, a telo potpuno izgorelo! Stigli prvi rezultati obdukcije za ubijenog muškarca iz Majdnepeka!

Podeli vest

Završena je obdukcija Dejana Paunovića (33) iz Majdanpeka, zbog čije smrti je uhapšena njegova supruga koja se sumnjiči da je organizovala svog ljubavnika Srećka M. i maloletnika (17) da izvrše ubistvo.

Rađena je ekshumacija tela, a prvi nalazi obdukcije pokazuju frakturu lobanje, što ukazuje na to da je Dejan mogao biti krvnički pretučen.

- Završena je obdukcija, kompletan nalaz će biti naknadno dostavljen, ali ono što je jasno vidljivo je fraktura lobanje - navodi izvor.

Telo Dejana je gotovo u potpunosti izgorelo, ali ono što je odmah vidljivo jeste fraktura lobanje koja ukazuje na brutalne batine ili na povredu koja je nastala nakon što se automobil prevrnuo.

Foto: Printcreen/facebook

Dejan Paunović je krvnički pretučen, pa zapaljen

S obzirom na to da obdukcija nije rađena, jer je Slađana tako zahtevala, danas je urađena ekshumacija i obdukcija, nakon što je otkrivena jeziva istina.

- Nakon što su ga pretukli, stavili su ga u automobil, odvezli do uzvišice, a zatim su vozilo gurnuli i ono se prevrnulo. Nakon toga su zapalili automobil. Fraktura lobanje je nastala od brutalnih batina ili prilikom prevrtanja automobila - navodi naš izvor.

Dejan je stradao 5. avgusta kada je pronađen u zapaljenom automobilu pored puta, kada se mislilo da je u pitanju saobraćajna nesreća. Ipak, nakon gotovo tri meseca otkrivena je istina.

Kako se sumnja, njegova supruga Slađana (28) je organizovala muškarca Srećka M.(25) i maloletnika (17) da to jutro ubiju Dejana i da pokušaju da prikriju zločin, tako da sve izgleda kao saobraćajna nezgoda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!
Politika

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!

Nosilac zajedničke liste 12 opozicionih stranaka i pokreta, Borislav Novaković, koji u kampanji tvrdi da se zalaže za uljudnost i transparentnost u politici, tukao se s policijom, lažno glasao iz Soluna, podržavao pajser brigade omladine Narodne stranke, i preršajno je osuđivan za privredne prestupe. Osim toga, primao je platu za posao na koji nije dolazio.

21.05.2024

10:49

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija