• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

04.12.2023

15:20

Ovo je Vanjin otmičar sa mačetom i fantomkom! Zastrašujuće fotografije: On je strah i trepet u Makedoniji (FOTO)

facebook

Vesti

Ovo je Vanjin otmičar sa mačetom i fantomkom! Zastrašujuće fotografije: On je strah i trepet u Makedoniji (FOTO)

Podeli vest

Jedan od uhapšenih pripadnika kriminalne grupe koja je otela i ubila Vanju (14) na društvenim mrežama je objavljivao jezive fotografije sa oružjem.

Naime, on je na Fejsbuku objavio fotografije na kojima pozira sa mačetom u ruci, dok na licu ima fantomku.

On je na slikama često odeven u majici sa spornom zastavom sa suncem, koja je simbol desničara u Severnoj Makedoniji.

Među njegovim prijateljima na Fejsbuku je i Ljupčo Palevski - Palčo, koji je označen kao organizator otmice, ali i ubica koji je pištoljem usmrtio Vanju Đorčevsku.

Podsetimo, u nedelju su nađena tela Vanje Đorčevske i Pančeta Žežovskog, a veruje se da ih je ubila ista kriminalna grupa.

 

 

Oliver Spasovski izneo je detalje ubistva devojčice na konferenciji za medije.

Osim što je ubijena, Vanja Đ. je i zakopana u okolini Skoplja. Ovo je saopštio ministar unutrašnjih poslova Spasovski. Prema njegovim rečima, MUP ima u pritvoru izvršioce dva ubistva - devojčice Vanje i Pančeta Žežovskog.

Foto: Youtube printscreeen

 

- U vezi sa dva slučaja osumnjičeno je pet osoba, tri osobe su u pritvoru, jedna je van zemlje, a peto lice, otac maloletnice, jeste privedeno, obavljeno je saslušanje, mere će uzeti po nalogu Tužilaštva. Motiv je koristoljublje, pri čemu je jedno od lica, u dogovoru i sa znanjem člana porodice, organizovalo izvršenje krivičnog dela, kako bi od majke iznudilo novac, kako bi ubuduće svi umešani imali materijalne koristi - kaže Spasovski.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija