• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

05.12.2023

10:29

Ovako je Vanja živela pre otmice! Putovala i slikala se sa majkom, a od oca "ni traga ni glasa"

Facebook/printsktin

Vesti

Ovako je Vanja živela pre otmice! Putovala i slikala se sa majkom, a od oca "ni traga ni glasa"

Podeli vest

Brutalno ubijena četrnaestogodišnja Vanje G., čiji nestanak je pogodio, a potom i razbesneo region, bila je srećna devojčica koja je volela da se druži i putuje.

Naime, majka Zorica, koja je i prijavila njen nestanak, često je znala da podeli fotografije na kojima je srećna i nasmejana, u društvu prijatelja i porodice, a najviše sa svojom ćerkom Vanjom.

Kako se može oceniti na osnovu onoga što je majka delila sa svojim prijateljima na mrežama, Vanja i ona su često putovale, išle na izlete i provodile vreme sa dragim ljudima.

Na fotografijama nema Vanjinog oca

Može se primetiti da na fotografijama nema Vanjinog oca, Aleksandra, kome je u međuvremenu određeno 48-časovno zadržavanje zbog navodne umešanosti u kidnapovanje i ubistvo ćerke - a sve zbog iznude novca upravo od Vanjine majke Zorice.

Foto: Facebook/printsktin

 

Iako se spekulisalo u kom su odnosu roditelji sada već ubijene Vanje, Zorica je za "Skoplje1" objasnila da su razvedeni, ali da nisu u lošim odnosima, naprotiv, piše "Blic".

Kako je ranije objavljeno, Aleksandar je navodno dao informacije glavnom osumnjičenom Ljupčetu Pavleskom-Palču, koji je dalje to prosledio svojim saučesnicima.

- Oteli su je na ulazu u zgradu, vezali su je i strpali u "sitroen". Zatim su je odvezli van Skoplja.  Tu se, prema rečima svedoka, dogodilo ubistvo, a nakon toga je vozilo zapaljeno - naveo je ministar unutrašnjih poslova Oliver Spasovski.

Foto: Facebook/printsktin

 

Dvojica osumnjičenih koji su vozili "sitroen" kojim je Vanja kidnapovana, uveče su dobili informaciju da će kobnog jutra biti sama i u koje vreme, a sve navodno od njenog oca, Aleksandra.

Oteta i ubijena posle dva sata

Podsetimo, telo četrnaestogodišnje devojčice, Vanja G. pronađeno je u nedelju, a policija je saopštila da je tinejdžerka ubijena. U njeno ubistvo umešano je pet osoba. Vanja je nestala 27. novembra ispred svoje zgrade, a ubijena je istog dana oko 10 časova, na svega 40 minuta od porodičnog doma.

Foto: Facebook/printsktin

 

Njen otac je priveden danas, iako je negirao krivicu. Određeno mu je zadržavanje od 48 sati. Glavni osumnjičeni Ljupčo Palevski-Palčo nalazi se u bekstvu i za njim je raspisana međunarodna poternica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija