• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

06.12.2023

21:29

"Bio je divan, uvek je hteo da pomogne"! Veles se oprašta od ubijenog frizera: "Niko ne može da veruje šta mu se dogodilo"

Shutterstock/društvene mreže

Vesti

"Bio je divan, uvek je hteo da pomogne"! Veles se oprašta od ubijenog frizera: "Niko ne može da veruje šta mu se dogodilo"

Podeli vest

Veles se oprašta od Pančea Žežovskog, koji je brutalno ubijen krajem novembra, nakon što je otet iz svog doma i odveden u selo Rudnik gde je likvidiran i zakopan.

Četiri osobe, koji se sumnjiče i za otmicu i ubistvo male Vanje Gorčevske (14) iz Skoplja, su 22. novembra oteli Žežovskog iz njegovog doma, pretukli ga, vezali, strpali u kola i odveli na lokaciju udaljeno oko 30 minuta vožnje od njegove kuće.

Tamo je ubijen iz vatrenog oružja i bačen u rupu duboku tri metra, a njegovo telo pronađeno je tek 3. decembra.

Meštani Velesa šokirani su jezivim zločinima koja su se dogodila u njihovoj zemlji u razmaku od pet dana. Žežovskog su svi znali kao dobrog i mirnog čoveka, koji je nekada bio ugledni frizer u tom mestu. Rekli su da je Panče u jednom trenutku frizeraj "batalio" i da je "ušao u politiku". Ipak, svi ga pamte kao dobrog čoveka.

"Bio je divan, super. Išla sam kod njega da mi pravi frizure, uvek fin", pričale su žene u centru Velesa.

Foto: prinstscreen/društvene mreže

Ubijeni frizer

Jedna od njih videla je nesrećnog Panča dva dana pre nego što je otet i ubijen. Kako je rekla, sreli su se dok je ona pešačila ka svom vinogradu, koji se nalazi nedaleko od njegove kuće.

"Prolazio je kolima, sa drugom. Video me i povikao: 'Ako hoćeš, ja ću te povesti do gore'. Rekao je da ide da završi nešto u gradu, pa u povratku, ako ja ne stignem do gore, da će da me poveze", prisetila se Pančeova poznanica, piše "Telegraf"

Ona i dalje ne veruje šta se sa Pančeom dogodilo.

"Bio je mnogo fin čovek. Frizer... Išla sam kod njega pre mnogo godina, da mi radi trajnu... Šta mu se dogodilo, ne mogu da verujem", govori ona.

Podsetimo, vozilo Žeževskog je iskorišćeno za otmicu male Vanje u Skoplju. Ona je nestala 27. novembra kada je oko 7.20 časova ujutru krenula u školu. Dete su zgrabili u ulazu zgrade, vezali joj ruke i noge, ugurali je u vreću za spavanje, a potom u "citroen" i otišli u selo Brazde nadomak Skoplja. Tamo je devojčica takođe ubijena iz vatrenog oružja oko 10 časova, a potom su je upice zakopale.

Njeno telo pronađeno je istog dana kada i telo Žežovskog. Panče je sahranjen juče u svom Velesu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija