• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Skopje1

06.12.2023

18:32

Misteriozna osoba na saslušanju za Vanjino ubistvo! Davanje iskaza traje satima

printscreen facebook/shutterstock

Vesti

Misteriozna osoba na saslušanju za Vanjino ubistvo! Davanje iskaza traje satima

Podeli vest

Osumnjičeni Velibor Manev već satima svedoči u skopskom tužilaštvu, a osim njega saslušava se još jedna osoba uključena u istragu, saznaje "Skopje1".

Izvori iz tužilaštva ukazuju da je Manev, rodom iz Velesa, detaljno ispričao kako su se desila gnusna dela - ubistvo Vanje Gorčevske i Panče Žežovskog.

Ko je druga osoba koja se ispituje za sada nije poznato, piše "Skopje1".

"Skopje1" je zatražilo potvrdu od Tužilaštva, odakle su nagovestili da se stalno preduzimaju radnje i kada budu dostupne konkretne informacije iste će btii saopštene javnosti.

Foto: Facebook printscreen

 

"Saslušaju se svi koju mogu imati neke informacije", rekli su za "Skopje1" iz tužilaštva.

Za sada je poznato i da je juče Aleksandar Gorčevski, otac ubijene Vanje, priveden na saslušanje u tužilaštvo i da je negirao sve tvrdnje o svojoj umešanosti u ćerkinu otmicu i ubistvo.

Ostali, osim osobe koja je prevezla osumnjičenog za organizovanje i izvršenje ubistava, su krivicu priznali policiji i tužilaštvu.

Ministar unutrašnjih poslova Severne Makedonije Oliver Spasovski je istakao da je krivična prijava sastavljena na oko 100 stranica.

U njoj se nalaze svi detalji – izjave, iskazi, nalazi veštaka, snimci sa sigurnosnih kamera, telefonski spiskovi svih osumnjičenih. Ispituju se i druge naprave koje su oduzete.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Javio se čovek koji mrzi Jokića! Biće počišćen...
NBA

Javio se čovek koji mrzi Jokića! Biće počišćen...

Legendarni NBA as Čarls Barkli (61) smatra da košarkaši Denvera neće moći da preokrenu rezultat u svoju korist u seriji protiv Minesote koja posle dva meča vodi 2:0, a njegovo mišljenje deli i Stiven Ej Smit, novinar ESPN-a.

08.05.2024

09:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija