• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.R.

11.12.2023

11:32

Ovo je muškarac koji je uhapšen zbog dojave o bombi! Sa skrivenog broja pozvao policiju i prijavio da je u hali postavljen eksploziv

informer.rs

Vesti

Ovo je muškarac koji je uhapšen zbog dojave o bombi! Sa skrivenog broja pozvao policiju i prijavio da je u hali postavljen eksploziv

Podeli vest

Policajci u Novom Pazaru, u saradnji sa Službom za borbu protiv terorizma i Višim javnim tužilaštvom u ovom gradu, identifikovali su i uhapsili J.K. (38) zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

U saopštenju Policijske uprave iz Novog Pazara piše da se J.K. sumnjiči da je sa skrivenog broja pozvao policiju i prijavio kako ima saznanja da je u sportskoj hali "Pendik" postavljena bomba.

Proverom je utvrđeno da je dojava bila lažna.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Ilustracija

"J.K. je po nalogu nadležnog tužilšatva određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu" piše u saopštenju PU Novi Pazar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Došlo je do novih saznanja u vezi sa dojavama o bombama! Oglasio se MUP!
Hronika

Došlo je do novih saznanja u vezi sa dojavama o bombama! Oglasio se MUP!

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, u zajedničkom postupanju sa Posebnim tužilaštvom za visokotehnološki kriminal i Javnim tužilaštvom za organizovani kriminal, od početka novembra do danas preduzeli su niz radnji i aktivnosti radi identifikacije osumnjičenih lica i obezbeđivanju dokaza povodom pretnji koje se upućuju obrazovnim ustanovama, najviše osnovnim i srednjim školama na teritoriji grada Beograda, a u kojima se spominje navodno postavljanje eksplozivnih naprava – bombi u prostorijama ovih škola.

08.12.2023

16:04

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija