• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/republika

12.12.2023

13:10

Dečak ubica šokira ponašanjem! Kosta nema empatije prema svojim žrtvama, ali bi voleo da mu dovedu njegovog ljubimca

Informer/društvene mreže

Vesti

Dečak ubica šokira ponašanjem! Kosta nema empatije prema svojim žrtvama, ali bi voleo da mu dovedu njegovog ljubimca

Podeli vest

Kosta K. (14) koji je 3. maja ubio devet učenika i radnika obezbeđenja OŠ" Vladislav Ribnikar" na Vračaru i koji se nalazi u bolnici gde u poslednje vreme sve češće priča o svom psu, za koga je navodno bio jako vezan.

Kako prenose mediji Kosta se od hapešnja nalazi u Klinici za neurologiju i neuropsihijatriju za decu i omladinu gde je pod stalnim nadzorom lekara.

Od prvog dana boravka u bolnici Kosta je šokirao lekare i osoblje bolnice svojim ponašanjem i hladnokrvnošću. 

Foto: inforer.rs

Majka MIljana je jedina obilazila Kostu, ali je optužena pa joj je zabranjeno da ide kod sina

 

- Tokom mnogobrojnih razgovora on nikada nije spomenio svoje roditelje, a nikada se nije ni osvrnuo na sam masakr. Često se žalio na hranu i uslove, a skoro svakodnevno je u prvih mesec dana pitao:" Zašto sam ja zatvoren? Kada ću ići kući? - kaže sagovornik upoznat sa slučajem i dodaje:

- U početku je Kosta pitao i za sestru. On se kod lekara, ali i majke Miljane koja mu je u prošlosti dolazila u posete, pitao šta ona radi i kako je, ali to više ne radi. On je u jednom trenutku podivljao na majku i zamerio joj je što ga ne  vodi kući, a nešto kasnije Kostina majka je dobila zabranu poseta. Naime ona je optužena jer je njen DNK nađen na čauri metka koji je Kosta ispalio u kabinetu istorije kada je pucao na svoje školske drugove i nastavnicu istorije, zbog čega joj je zabranjeno da kontaktira sa sinom. Od kada mu majka ne dolazi Kosta ni jedan jedini put više nije spomenuo ni sestru. 

Foto: Printscreen You Tube, Aleksandar Jovanović Cile

Kosta svedočio protiv oca

 

Podsetimo Kosta je u međuvremenu krenuo u školu odnosno on pohađa nastavu kao i druga deca koja su smeštena u ovu ustanovu.

- Od kada je počela škola Kosta je u više navrata pitao šta je sa njegovim psom i čak je pitao da li mu je dozvoljeno da ima ljubimca, jer bi, kako je rekao, baš voleo da se ponovo igra sa svojim psom - kaže sagovornik.

Foto: Privatna arhiva

Otac vodio dečaka u streljanu da vežba pucanje

 

Inače najmlađi masovni ubica na svetu nikada nije lekarima spomenuo svoje žrtve i jedino je o njima pričao putem video linka kada je svedočio u istrazi koju je tužilaštvo pokrenulo protiv njegovog oca Vladimira, koji je u tom trenutku bio osumnjičen, a sada i optužen jer je omogućio da njegov sin dođe do pištolja koje nije adekvatno obezbedio.

Tokom tog svedočenja Kosta je pričao kao robot i nije pokazao ni trunku emaptije prema svojim žrtvama. 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milica

pre 5 meseci

Mene cudi sto neko tako pise o tom detetu. Pa ljudi moji, dete ima neki poremecaj, pogresku, u mozgu koja se mozda nikad nece otkriti jer nasi lekari se nisu susretali sa masovnim ubojstvima. Zato je i uradio to sto je uradio.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!
Politika

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!

Nosilac zajedničke liste 12 opozicionih stranaka i pokreta, Borislav Novaković, koji u kampanji tvrdi da se zalaže za uljudnost i transparentnost u politici, tukao se s policijom, lažno glasao iz Soluna, podržavao pajser brigade omladine Narodne stranke, i preršajno je osuđivan za privredne prestupe. Osim toga, primao je platu za posao na koji nije dolazio.

21.05.2024

10:49

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija