• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

27.12.2023

20:50

"Preživeo je NATO bombe, a ubio ga rođeni sin"! Komšije o zločinu u Temerinu: "Mučenik je živeo skromno jer je imao puno dece" (FOTO)

Informer/shutterstock

Vesti

"Preživeo je NATO bombe, a ubio ga rođeni sin"! Komšije o zločinu u Temerinu: "Mučenik je živeo skromno jer je imao puno dece" (FOTO)

Podeli vest

Muškarac G. N. (36) iz Temerina, koji je osumnjičen da je sekirom ubio svog oca M.N. (76) u porodičnoj kući u ulici Radnoti Mikloša sutra će biti priveden na saslušanje višem javnom tužiocu u Novom Sadu uz krivičnu prijavu da je počinio krivično delo teško ubistvo, pišu portali.

Porodična tragedija dogodila se juče u ranim jutarnjim časovima a kako pričaju komšije zločinu je verovatno prethodila svađa a zatim i fizički obračun.

- M.N. je bio dobar komšija. Poznajemo se već 40 godina i niko u ulici neće vam reći ništa loše o njemu. Živeo je skromno s obzirom na to da je imao puno dece koje je trebalo othraniti i od kojih su mnogi živeli sa njim pa i neki od rođaka. Dočekao je i unuke. Zašto mu je sin presudio stvarno ne znamo ali smo sigurni da je svemu kumovao alkohol jer je G.N. voleo da popije - pričaju komšije koje su za zločin saznale tek kada su ispred kuće pokojnog M.N. videle policijske patrole i forenzičare.

Dodaju da nisu čuli da se do sada u Temerinu dogodila tako strašna tragedija jer se zločin odigrao na katolički Božić.

Foto: V.B.

 

- Pretpostavljamo da se porodica skupila da proslavi Božić. To je bilo u ponedeljak uveče. Verovatno su se veselili a sin pokojnog M.N. je sigurno popio više nego što je trebalo jer ne možemo da poverujemo da bi tako strašan zločin počinio u normalnom psihičkom stanju. Takođe, ne verujemo da je to neka svađa koja traje duže vreme pa da je sada kulminirala fizičkim obračunom. Verovatno je to bilo u nekom afektu. Zaista ne znamo. Jako nam je žao M.N. Bio je vredan i vrlo vitalan za svoje godine. Kako će sada cela njegova porodica bez njega stvarno ne znamo - pričaju saovornici za "Blic".

Preživeo NATO bombe, stradao od ruke sina

Komšije pričaju da se u Temerinu i okolini znalo za M.N. po neverovatnoj anegdoti koja ga je kroz život pratila jer je za vreme bombardovanja radio kao čuvar u Rafineriji nafte Novi Sad gde je umalo izbegao smrt.

- Sećamo se kada je počelo bombardovanje da je radio u Rafineriji. U prvom bombardovanju rafinerije koja je tada potpuno razorena on je bio u čuvarskoj kućici i od jačine detonacija sa celom kućicom je odleteo u vazduh. Minimum pet metara u visinu je leteo zajedno sa tom kućicom ali je preživeo i na sreću prošao sa lakšim povredama. Eto, to je preživeo a dočekao je da mu se tako strašna stvar dogodi u sopstvenoj kući i to, kako pričaju, od ruke svoga sina. Strašna je to sudbina - zaključuju komšije.

Kuća u kojoj se dogodio zločin je zapečaćena i u njoj se ne nalazi niko od brojne porodice koja je tu živela a komšije ne znaju gde su se preselili.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija