• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ćuruvija

30.01.2024

13:04

Kao bez duše! Miljana Kecmanović hladnokrvno gledala slike dece koju je ubio njen Kosta (FOTO/VIDEO)

D. Ćuruvija, Miloš Rafailović

Vesti

Kao bez duše! Miljana Kecmanović hladnokrvno gledala slike dece koju je ubio njen Kosta (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Miljana Kecmanović, majka dečaka ubice Koste (14), nakon što je izašla iz sudnice, prvo što je ugledala bile su slike ubijene dece iz OŠ "Vladislav Ribnikar", kao i fotografija likvidiranog radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića.

Prema saznanjima Informera pojedini roditelji ubijenih koji su u zgradu Višeg suda došli sa fotografijama najmilijih i pre nego što se današnje ročište završilo oni su na klupi ispred sudnice postavili te slike.

- Fotografije mrtve dece i radnika obezbeđenja sa namerom su bile okrenute ka sudnici tako da ih svako onaj ko izađe iz te prostorije jasno vidi - navodi izvor Informera.

Prema njegovim rečima nakon što je ročište održano, advokati i punomoćnici počeli su da izlaze iz sudnice, a među njima je bila i Miljana Kecmanović.

 

- Izlazeći iz sudnice, Miljana je pogledala u pravcu roditelja i fotografija pobijene dece. Bukvalno ni trunku emocije nije imala. Kao robot je prošla pored i čak nije ni zastala. Okrenula se o otišla niz hodnik - navodi on.

Za sve to vreme članovi porodica žrtava su jecali, ali ni to nije izazvalo empatiju kod majke dečaka ubice.

- Samo ih je hladnim pogledom odmerila, ubrzala korak i otišla - navodi izvor Informera.

Podsetimo, suđenje Vladimiru i Miljani Kecmanović završeno je za danas, a naredno je zakazano za 1 mart.

Na današnjem ročištu vlasnik streljane Ratko Ivanović je negirao krivicu koja mu se stavlja na teret.

Suđenje je odlukom suda zatvoreno za javnost, a na jučerašnjem prvom ročištu, pre ove odluke i Miljana i Vladimir su se izjasnili da nisu krivi ni po jednoj tački optužnice, a otac je između ostalog rekao da se ne oseća krivim jer je počino prekršajno delo, a ne krivično.

Podsećanja radi, Kosta K. je u školi "Vladislav Ribnikar" ubio iz pištolja devetoro drugova i čuvara škole Dragana Vlahovića, a šestoro ranio. Osim dece među povređenima je i nastavnica istorije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vla

pre 3 meseca

Dozivotna za celu familiju, oni Su ga ucili kako se ubija, treba i da osete

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija