• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/P. Ivković

31.01.2024

13:04

Ovo je osumnjičeni za svirepo ubistvo u Doboju! Mladić (19) sa ljubavnicom presudio Saši, isplivali šokantni detalji

Društvene mreže

Vesti

Ovo je osumnjičeni za svirepo ubistvo u Doboju! Mladić (19) sa ljubavnicom presudio Saši, isplivali šokantni detalji

Podeli vest

Saša K. (46) iz Doboja ubijen je juče, na svirep način od strane njegove supruge A. K. (33) i njenog ljubavnika D.K. (19).

Kako je Informer ranije pisao, A.K. i njen ljubavnik su imali čitav plan kako da Sašu K. liše života. 

Oni su nesrećnom čoveku u limunadu sipali lek za smirenje, uleteli u kuću gde ga je D.L. udario pesnicom, nakon čega su ga vezali i usta mu zalepili selotejp trakon. Sašu su potom stavili u iznajmlje automobil i odvezli u šumu gde ga je supruga, prema nezvaničnim informacijama tri puta ubola nožem u predelu trupa. 

Osumnjičena se potom sa ljubavnikom vratila u iznajmljeni stan, a momak je otišao u Doboj. 

 

Za Informer.rs se oglasila i ćerka Saše K. koja je iznela detalje života i porodičnih odnosa. 

Moj otac je još pre 15. godina otpočeo vanbračnu zajednicu s njom (gde dobio jos 2 dece cerkice) važno mi je naglasiti u samom početku da je poznato da je moj otac bio imućan i bogat čovek i jasno je kao dan da je ona od samog pocetka s njim zbog toga s obzirom da je ona pre njega zivela sa samohranom majkom i 2 sestre u kući koja nije imala osnovne uslove za život… Sve ove godine su imali miran i normalan život, ovo što se dogodilo sve apsolutno sve je sokiralo jer na to se nije moglo ni da se nasluti. Ja sam mu dete iz prvog braka ali sam živela sa njima 5. godina sve posle toga sam ih posećivala za sve što ja znam i što zapravo svi znamo da do prevare ni sa jedne strane nije bilo ni reči.. Sve do pre 3 dana kada je moj rođak tu njegovu ženu video ispred jednog lokala sa nepoznatim dečkom kako se ljubi i pozvao mog oca i rekao mu to moj otac u to nije na prvu poverovao. Ne znam sta se tu dogodilo niko to ne zna - priča nam T.K. (22) i nastavlja: 

Na sta sam ja digla opštu paniku i digla celu njegovu porodicu da saznamo nešto jer smo njega u tom momentu zvali nije se javljao zvali smo njegovu ženu koja se takođe nije javljala to su bili prvi znaci da nešto nije uredu Uglavnom saznali smo iz policije da pronađeno telo pripada mom ocu ali u tom momentu nam još nije bilo jasno zasto nam ta zena nista ne javlja... - priča za Informer potresena ćerka. 

Kako kaže, nije verovala da se to stvarno desilo, ali ju je poseta porodičnoj kući razuverila. 

 Dok iz policije nismo saznali da je jedno lice uhapšeno tj. dečko od 19. godina navodno ljubavnik dotične, a da je ona u tom momemtu u bekstvu. Ja kao ja nisam mogla da poverujem u sve to i krenula sam ka kući mog oca, i imala sam sta da vidim i ostala sam sleđena. Kada sam došla, slivala se svuda voda, a niko mi nije otvarao vrata, neko je pre mog dolasaka uklanjao tragove - objašnjava ćerka i dodaje da sumnja da je motiv jedna stvar: 

Foto: Društvene mreže

 

 

- Jedan jedini motiv svega je što je dotična imala i znala sve o njemu i o novcu i jedini motiv za sve ovo je koristoljublje sto će se i dokazati, a njihove dve maloletne ćerke su kod njene sestre- zaključila je za naš portal. 

Podsetimo, Oni su kako je utvrđeno ispalnirali otmicu i ubistvo zbog čega su 29. januara rentirali dva automobila i iznajmili stan na dan u Banjaluci, a A.K. je suprugu u limunadu sipala lekove koji su ga omamili.

U porodičnu kuću u ulici Miloša Obilića u Doboju su došli 30. januara oko 1.15 sati kada je S.K. već bio u krevetu i spavao. L.D. je tada pesnicom udario S.K. u lice, a onda su mu ruke i noge vezali selotejpom i užetom, a selotejp trakom su mu zapušili usta i prelepili oči - kazao je načelnik PU Doboj i dodao:

- Vezanog S.K. su ubacili u gepek jednog rentiranog vozila kojim je upravljala A.K. a L.D. je drugim rentiranim vozilom išao ispred dok nisu stigli na Preslicu. Tu su ga u šumi usmrtili sa tri uboda u grudi i stomak, a onda se vratili u Doboj i razdvojili. Supruga se odvezla u Banajluku i iznajmljeni stan, dok je L.D. ostao u Doboju. 

Kako je objašnjeno nakon hapšenja osumnjičenih policija je pronašla sva vozila koja su koristili u izvršenju zločina, a pronađene su i ruakivce koje su krositli dok se još uvek traga za nožem kojim je nesrećni Saša K. ubijen.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku
Društvo

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku

Crkvena opština Vračevska u Lešku je nakon Vaskršnje Liturgije u crkvi Uspenja presvete Bogorodice, organizovala Vaskršnju Olimpijadu gde su se deca takmičila u više kategorija najjače i najlepše jaje, najlepši crtež, a takmičili su se i u trčanju u kome su učestvovali osnovci, ali i bebe, puzeći do cilja.

05.05.2024

17:27

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija